CEBA CONFORT

Contactgegevens CEBA CONFORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CEBA CONFORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CEBA CONFORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASSESTEENWEG; 7850; EDINGEN/ENGHIEN, België

Telefoon (phone): 23970390 (+32-23970390) 23970390 (+32-23970390)

Fax (fax): +32 (53) 493-30-54 +32 (53) 493-30-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CEBA CONFORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CEBA CONFORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CEBA CONFORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CEBA CONFORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CEBA CONFORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CEBA CONFORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CEBA CONFORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CEBA CONFORT
Products information CEBA CONFORT

BTW identificatienummer (tax): BE04654876708
Ondernemingsnummer: 2233215332
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in CEBA CONFORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CEBA CONFORT
(Get full report from official database of BE for CEBA CONFORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CEBA CONFORT
Addition kinds of activities for CEBA CONFORT

27590503. Uitnodigingen: drukwerk, nsk | Invitations: printing, nsk
35630103. Vacuüm (luchtzuivering) systemen, industrieel | Vacuum (air extraction) systems, industrial
36440103. Uitlaatdozen (elektrische bedradingstoestellen) | Outlet boxes (electric wiring devices)
39491000. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
50829908. Tractor montage apparatuur | Tractor-mounting equipment
51129900. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec
56999908. Kousen: mannen, vrouwen en kinderen | Stockings: men's, women's, and children's

Werken bij CEBA CONFORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CEBA CONFORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CEBA CONFORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CEBA CONFORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Zager metaalarbeider twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar een metaalarbeider/zager in twee ploegen. Je zaagt metalen profielen op maat, kan goed planlezen en hebt ervaring met een heftruck.

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boekhout, 10 uur per week (BOEKHOUT)

    Regio: BOEKHOUT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Boekhout. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q CHOCOLATE

    Type: Vaste Job

    zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

  • Aankoper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

  • Montreal Associates - Devops Solution Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a Devops Solution Architect for a client based in Brussels.     Job Description   We are looking or a Devops Solution Architect to design processes to support the continuous integration/delivery of applications and services.  Key areas /experience: CI/CD design, implementation and defining best practice Automating the scaling, management and employment of CI/CD Integrating testing methodologies into CD pipelines Utilizing REST APIs to integrate CI, testing and deployments systems Configuration of RHEL Linux/VMware Lead client engagements to improve Devops environments across functional areas Implement Devops pipeline tools in support of client needs Present a broad knowledge across various products across the Devops spectrum Work closely with different organizations at clients Implement solutions for automation of application build, test, deployment,   Profile Jenkins, Github RHEL Linux VMware Docker, Chef, Kubernetes Gradle, Apache Ant, Jenkins, Maven, RPM, Bower, NPM Groovy, Bash, Perl, Python, Ruby, PowerShell    Details Location : Brussels Duration: 3 months + extension Starting date: ASAP Language: English Reference: Mcau - 37652    If you are interested by this position of DevOps Solution Architect and available, you can send your updated CV via the button below.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van CEBA CONFORT in sociale netwerken
Look for responds of CEBA CONFORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CEBA CONFORT. Laat een reactie achter voor CEBA CONFORT. CEBA CONFORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CEBA CONFORT. Leave a respond for CEBA CONFORT. CEBA CONFORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CEBA CONFORT op de google maps. Adres en contacten CEBA CONFORT
Location of CEBA CONFORT on the google maps. Address and contacts of CEBA CONFORT

Andere gerelateerde bedrijven als come CEBA CONFORT CEBA CONFORT: DAGO NV | Zappa Kinderboetiek | B O C S NV | BOUWONDERNEMING E ICKE | SOCHRI-INVEST

Other related companies as CEBA CONFORT: DAGO NV | Zappa Kinderboetiek | B O C S NV | BOUWONDERNEMING E ICKE | SOCHRI-INVEST

CEBA CONFORT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CEBA CONFORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04654876708. Het bedrijf CEBA CONFORT bevindt zich op het adres: ASSESTEENWEG; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 230,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in CEBA CONFORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CEBA CONFORT is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CEBA CONFORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CEBA CONFORT, openstaande posities, locatie van CEBA CONFORT op de kaart.

CEBA CONFORT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CEBA CONFORT, company assigned to the tax number BE04654876708. The company CEBA CONFORT is located at the address: ASSESTEENWEG; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 230,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in CEBA CONFORT were not found.
The main activity of CEBA CONFORT is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CEBA CONFORT is not available. You also can look at reviews of CEBA CONFORT, open positions, location of CEBA CONFORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CEBA CONFORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CEBA CONFORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CEBA CONFORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CEBA CONFORT, employees, financial statistics.