ABDELOUAHID BOULAIOUN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ABDELOUAHID BOULAIOUN
Private companiesDepository Institutions • ABDELOUAHID BOULAIOUN

Contactgegevens ABDELOUAHID BOULAIOUN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABDELOUAHID BOULAIOUN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABDELOUAHID BOULAIOUN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEMLINGSTRAAT 13; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25242925 (+32-25242925) 25242925 (+32-25242925)

Fax (fax): +32 (84) 379-13-71 +32 (84) 379-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABDELOUAHID BOULAIOUN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABDELOUAHID BOULAIOUN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABDELOUAHID BOULAIOUN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABDELOUAHID BOULAIOUN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABDELOUAHID BOULAIOUN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABDELOUAHID BOULAIOUN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABDELOUAHID BOULAIOUN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABDELOUAHID BOULAIOUN
Products information ABDELOUAHID BOULAIOUN

BTW identificatienummer (tax): BE03201385498
Ondernemingsnummer: 1399353027
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ABDELOUAHID BOULAIOUN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABDELOUAHID BOULAIOUN
(Get full report from official database of BE for ABDELOUAHID BOULAIOUN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABDELOUAHID BOULAIOUN
Addition kinds of activities for ABDELOUAHID BOULAIOUN

353106. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
30110302. Bandbanden of band reparatie materialen, rubber | Tire sundries or tire repair materials, rubber
51220310. Vitamines en mineralen | Vitamins and minerals
51990703. Pijpen, rokers ' | Pipes, smokers'
75429901. Carwash, automatisch | Carwash, automatic
83220300. Emergency Social Services | Emergency social services

Werken bij ABDELOUAHID BOULAIOUN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABDELOUAHID BOULAIOUN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABDELOUAHID BOULAIOUN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABDELOUAHID BOULAIOUN. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • Constructeur/ monteur (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plan lezen (stuktekeningen, montage plan...) Lassen (half automaat, TIG) Metaalbewerkingen (zagen, slijpen, plooien, boren, haaks monteren) Montage: In atelier de stukken samenstellen, op verplaatsing de eindproducten afmonteren. Werken in de hoogte Kwaliteit en veiligheid primeren

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van ABDELOUAHID BOULAIOUN in sociale netwerken
Look for responds of ABDELOUAHID BOULAIOUN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABDELOUAHID BOULAIOUN. Laat een reactie achter voor ABDELOUAHID BOULAIOUN. ABDELOUAHID BOULAIOUN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABDELOUAHID BOULAIOUN. Leave a respond for ABDELOUAHID BOULAIOUN. ABDELOUAHID BOULAIOUN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABDELOUAHID BOULAIOUN op de google maps. Adres en contacten ABDELOUAHID BOULAIOUN
Location of ABDELOUAHID BOULAIOUN on the google maps. Address and contacts of ABDELOUAHID BOULAIOUN

Andere gerelateerde bedrijven als come ABDELOUAHID BOULAIOUN ABDELOUAHID BOULAIOUN: Theobra Archery | 'T SNEEUWKLOKJE | Maroy J | KAPSALON JULIENNE | C. RUBAY

Other related companies as ABDELOUAHID BOULAIOUN: Theobra Archery | 'T SNEEUWKLOKJE | Maroy J | KAPSALON JULIENNE | C. RUBAY

ABDELOUAHID BOULAIOUN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABDELOUAHID BOULAIOUN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201385498. Het bedrijf ABDELOUAHID BOULAIOUN bevindt zich op het adres: MEMLINGSTRAAT 13; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in ABDELOUAHID BOULAIOUN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABDELOUAHID BOULAIOUN is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABDELOUAHID BOULAIOUN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABDELOUAHID BOULAIOUN, openstaande posities, locatie van ABDELOUAHID BOULAIOUN op de kaart.

ABDELOUAHID BOULAIOUN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABDELOUAHID BOULAIOUN, company assigned to the tax number BE03201385498. The company ABDELOUAHID BOULAIOUN is located at the address: MEMLINGSTRAAT 13; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in ABDELOUAHID BOULAIOUN were not found.
The main activity of ABDELOUAHID BOULAIOUN is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABDELOUAHID BOULAIOUN is not available. You also can look at reviews of ABDELOUAHID BOULAIOUN, open positions, location of ABDELOUAHID BOULAIOUN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABDELOUAHID BOULAIOUN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABDELOUAHID BOULAIOUN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABDELOUAHID BOULAIOUN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABDELOUAHID BOULAIOUN, employees, financial statistics.