SOL-AIR

Contactgegevens SOL-AIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOL-AIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOL-AIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TALLAART 34; 2500; KONINGSHOOIKT, België

Telefoon (phone): 34807448 (+32-34807448) 34807448 (+32-34807448)

Fax (fax): +32 (50) 122-86-45 +32 (50) 122-86-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOL-AIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOL-AIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOL-AIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOL-AIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOL-AIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOL-AIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOL-AIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOL-AIR
Products information SOL-AIR

BTW identificatienummer (tax): BE01217254638
Ondernemingsnummer: 9689636230
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

verwarming,modulerende condesatieketels,luchtzuivering,airconditioning,ventilatie,luchtbevochtiging,heteluchtverwarming.^^verwarming,ventilatie,luchtzuivering,modulerende condesatieketels,luchtbevochtiging,airconditioning,heteluchtverwarming.

Product categorie (product category): Loodgieterij and centrale verwarming Gh; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOL-AIR
(Get full report from official database of BE for SOL-AIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOL-AIR
Addition kinds of activities for SOL-AIR

504500. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
965101. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency
25410101. Bar armaturen, hout | Bar fixtures, wood
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
51220205. Toiletzeep | Toilet soap
96419905. Voedselinspectiebureau, overheid | Food inspection agency, government

Werken bij SOL-AIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOL-AIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOL-AIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOL-AIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE TELDER TUINEN

    Type: Vaste Job

    Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

Zoek naar antwoorden van SOL-AIR in sociale netwerken
Look for responds of SOL-AIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOL-AIR. Laat een reactie achter voor SOL-AIR. SOL-AIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOL-AIR. Leave a respond for SOL-AIR. SOL-AIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOL-AIR op de google maps. Adres en contacten SOL-AIR
Location of SOL-AIR on the google maps. Address and contacts of SOL-AIR

Andere gerelateerde bedrijven als come SOL-AIR SOL-AIR: CHRISTOPHE MOULART | Desart J | MANCINI-SAPPRACONE | BETSY VAN GIJSEGHEM | HARMONIE ST.ELISABETH

Other related companies as SOL-AIR: CHRISTOPHE MOULART | Desart J | MANCINI-SAPPRACONE | BETSY VAN GIJSEGHEM | HARMONIE ST.ELISABETH

SOL-AIR is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOL-AIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01217254638. Het bedrijf SOL-AIR bevindt zich op het adres: TALLAART 34; 2500; KONINGSHOOIKT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 461,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij and centrale verwarming Gh; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Lijst met producten zijn verwarming,modulerende condesatieketels,luchtzuivering,airconditioning,ventilatie,luchtbevochtiging,heteluchtverwarming.^^verwarming,ventilatie,luchtzuivering,modulerende condesatieketels,luchtbevochtiging,airconditioning,heteluchtverwarming..
De hoofdactiviteit van SOL-AIR is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOL-AIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOL-AIR, openstaande posities, locatie van SOL-AIR op de kaart.

SOL-AIR is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOL-AIR, company assigned to the tax number BE01217254638. The company SOL-AIR is located at the address: TALLAART 34; 2500; KONINGSHOOIKT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 461,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij and centrale verwarming Gh; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. List of products are verwarming,modulerende condesatieketels,luchtzuivering,airconditioning,ventilatie,luchtbevochtiging,heteluchtverwarming.^^verwarming,ventilatie,luchtzuivering,modulerende condesatieketels,luchtbevochtiging,airconditioning,heteluchtverwarming..
The main activity of SOL-AIR is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOL-AIR is not available. You also can look at reviews of SOL-AIR, open positions, location of SOL-AIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOL-AIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOL-AIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOL-AIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOL-AIR, employees, financial statistics.