BWT WASSERTECHNIK BELGIUM

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • BWT WASSERTECHNIK BELGIUM
Private companiesUnited States Postal Service • BWT WASSERTECHNIK BELGIUM

Contactgegevens BWT WASSERTECHNIK BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BWT WASSERTECHNIK BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BWT WASSERTECHNIK BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 633; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27580310 (+32-27580310) 27580310 (+32-27580310)

Fax (fax): +32 (15) 756-97-24 +32 (15) 756-97-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BWT WASSERTECHNIK BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BWT WASSERTECHNIK BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BWT WASSERTECHNIK BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BWT WASSERTECHNIK BELGIUM
Products information BWT WASSERTECHNIK BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE02859985351
Ondernemingsnummer: 2285125732
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BWT WASSERTECHNIK BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij and centrale verwarming Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BWT WASSERTECHNIK BELGIUM
(Get full report from official database of BE for BWT WASSERTECHNIK BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BWT WASSERTECHNIK BELGIUM
Addition kinds of activities for BWT WASSERTECHNIK BELGIUM

147599. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
507899. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
51450203. Popcorn en benodigdheden | Popcorn and supplies
76992300. Gereedschapshersteldiensten | Tool repair services
82999907. Afrondingsschool, charme en modellering | Finishing school, charm and modeling

Werken bij BWT WASSERTECHNIK BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BWT WASSERTECHNIK BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • Machinist (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HEUMATOP

    Type: Vaste Job

    Als chauffeur lever je de bouwmaterialen met een autolaadkraan bij onze klanten. Bij voorkeur heb je dus ervaring met kraanwerk. Je levert aan werven van aannemers, andere BMB vestigingen en bij particulieren.

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van BWT WASSERTECHNIK BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. Laat een reactie achter voor BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. BWT WASSERTECHNIK BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. Leave a respond for BWT WASSERTECHNIK BELGIUM. BWT WASSERTECHNIK BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BWT WASSERTECHNIK BELGIUM op de google maps. Adres en contacten BWT WASSERTECHNIK BELGIUM
Location of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM on the google maps. Address and contacts of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come BWT WASSERTECHNIK BELGIUM BWT WASSERTECHNIK BELGIUM: VERMEULEN-VAN HUFFELEN BVBA | INTERCOIFFURE ELLE | COLETTE CREMER | J. RECTEM | Delaei en Verleyen NV

Other related companies as BWT WASSERTECHNIK BELGIUM: VERMEULEN-VAN HUFFELEN BVBA | INTERCOIFFURE ELLE | COLETTE CREMER | J. RECTEM | Delaei en Verleyen NV

BWT WASSERTECHNIK BELGIUM is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859985351. Het bedrijf BWT WASSERTECHNIK BELGIUM bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 633; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Loodgieterij and centrale verwarming Gh. Producten gemaakt in BWT WASSERTECHNIK BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BWT WASSERTECHNIK BELGIUM is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BWT WASSERTECHNIK BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, openstaande posities, locatie van BWT WASSERTECHNIK BELGIUM op de kaart.

BWT WASSERTECHNIK BELGIUM is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, company assigned to the tax number BE02859985351. The company BWT WASSERTECHNIK BELGIUM is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 633; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Loodgieterij and centrale verwarming Gh. Products created in BWT WASSERTECHNIK BELGIUM were not found.
The main activity of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM is not available. You also can look at reviews of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, open positions, location of BWT WASSERTECHNIK BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BWT WASSERTECHNIK BELGIUM, employees, financial statistics.