A&J DE JAEGER

Contactgegevens A&J DE JAEGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A&J DE JAEGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

A&J DE JAEGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMBACHTENLAAN 8; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93743206 (+32-93743206) 93743206 (+32-93743206)

Fax (fax): +32 (53) 255-30-71 +32 (53) 255-30-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A&J DE JAEGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A&J DE JAEGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A&J DE JAEGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A&J DE JAEGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A&J DE JAEGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A&J DE JAEGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A&J DE JAEGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A&J DE JAEGER
Products information A&J DE JAEGER

BTW identificatienummer (tax): BE07013641357
Ondernemingsnummer: 6749694824
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 520,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in A&J DE JAEGER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij and centrale verwarming Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A&J DE JAEGER
(Get full report from official database of BE for A&J DE JAEGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor A&J DE JAEGER
Addition kinds of activities for A&J DE JAEGER

335400. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
354101. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
382606. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties
13890300. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
27520601. Decals, gelithografeerd | Decals, lithographed
35560301. Ontwateringsapparatuur, voedselverwerking | Dehydrating equipment, food processing
51360202. Robes, mannen en jongens ' | Robes, men's and boys'

Werken bij A&J DE JAEGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A&J DE JAEGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A&J DE JAEGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A&J DE JAEGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER PRODUCTIE - 2 PLOEGEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark. Daarbij komen volgende taken kijken: Het onderhoud van het machinepark; Analyseren en oplossen van storingen; Het preventief en curatief onderhoud; Rapportage van herstellingen in het onderhoudssysteem; Mee nadenken over verbetermogelijkheden ter optimalisatie van het machinepark. Je komt terecht in een team van 4 techniekers en rapporteert aan het hoofd van deze afdeling. Je werkt in 2 ploegen: Vroege: 5u53 - 14u00 Late: 13u53 - 22u00       Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd productiebedrijf, met vestigingen in Olen en Herentals. Ter uitbreiding zoeken wij voor hen een ELEKTRO MEKANIEKER / TECHNIEKER, te werken in 2 ploegen.   SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar het bedrijf en de functie die het beste aansluit bij jouw sterktes, kwaliteiten en interesses. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures!  

  • poethulp met dienstencheques (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: DE SCHRIJVER

    Type: Dienstenchequebaan

    instaan voor huishoudelijk taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, .......

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • Werfleider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Aansturen van ploegen op de werf Verzorgen van alle administratie en organisatie van verschillende werven

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Blankenberge Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

Zoek naar antwoorden van A&J DE JAEGER in sociale netwerken
Look for responds of A&J DE JAEGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor A&J DE JAEGER. Laat een reactie achter voor A&J DE JAEGER. A&J DE JAEGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A&J DE JAEGER. Leave a respond for A&J DE JAEGER. A&J DE JAEGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A&J DE JAEGER op de google maps. Adres en contacten A&J DE JAEGER
Location of A&J DE JAEGER on the google maps. Address and contacts of A&J DE JAEGER

Andere gerelateerde bedrijven als come A&J DE JAEGER A&J DE JAEGER: Artois & Co | Lumitech BVBA | GIS?LE DIERICX VISSCHERS | B. VAN DE VENSTER | PUYLAERT OMER & JOHAN

Other related companies as A&J DE JAEGER: Artois & Co | Lumitech BVBA | GIS?LE DIERICX VISSCHERS | B. VAN DE VENSTER | PUYLAERT OMER & JOHAN

A&J DE JAEGER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A&J DE JAEGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07013641357. Het bedrijf A&J DE JAEGER bevindt zich op het adres: AMBACHTENLAAN 8; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 520,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Loodgieterij and centrale verwarming Gh. Producten gemaakt in A&J DE JAEGER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A&J DE JAEGER is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A&J DE JAEGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A&J DE JAEGER, openstaande posities, locatie van A&J DE JAEGER op de kaart.

A&J DE JAEGER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A&J DE JAEGER, company assigned to the tax number BE07013641357. The company A&J DE JAEGER is located at the address: AMBACHTENLAAN 8; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 520,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Loodgieterij and centrale verwarming Gh. Products created in A&J DE JAEGER were not found.
The main activity of A&J DE JAEGER is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A&J DE JAEGER is not available. You also can look at reviews of A&J DE JAEGER, open positions, location of A&J DE JAEGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A&J DE JAEGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A&J DE JAEGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A&J DE JAEGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A&J DE JAEGER, employees, financial statistics.