Sloten Kesteman

Contactgegevens Sloten Kesteman: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sloten Kesteman: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sloten Kesteman

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rederijkersstraat 4; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 23 68 88 (+32-011 23 68 88) 011 23 68 88 (+32-011 23 68 88)

Fax (fax): 011 23 30 88 (+32-011 23 30 88) 011 23 30 88 (+32-011 23 30 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sloten Kesteman: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sloten Kesteman"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sloten Kesteman"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sloten Kesteman, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sloten Kesteman. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sloten Kesteman, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sloten Kesteman. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sloten Kesteman
Products information Sloten Kesteman

BTW identificatienummer (tax): BE04810333251
Ondernemingsnummer: 1199951171
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 127,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Safes

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sloten Kesteman
(Get full report from official database of BE for Sloten Kesteman)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sloten Kesteman
Addition kinds of activities for Sloten Kesteman

572299. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
20460109. Zetmeel, nsk | Starch, nsk
36489909. Ultraviolette lampinrichtingen | Ultraviolet lamp fixtures
38739902. Chronograaf, lente wond | Chronographs, spring wound
80499906. Inhalatie therapeut | Inhalation therapist

Werken bij Sloten Kesteman: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sloten Kesteman: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sloten Kesteman. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sloten Kesteman. Looking for open vacancies in other companies

  • Belegging administration officer - banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, bankinstelling en dienst online beleggingsplatform te Brussel zijn wij op zoek naar een full-time administration officer met affiniteit of kennis van de beurs-en beleggingsmarkt. * Het openen van rekeningen * Het transfereren van effecten * Overschrijven van gelden * Afsluiten van rekeningen

  • Magazijnier brouwerij (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij zijn we op zoek naar een magazijnier. Smaakt deze job naar meer, lees dan snel verder: Wat behoort er tot jouw takenpakket: Het correct afnemen van volle paletten bier die uit de afvulzaal komen, je plaatst deze vervolgens op hun juiste locatie Klaarzetten van bestellingen. Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck Bedienen van klanten in de drive-inn Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • PERSONEN VOOR BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING (regio DIKSMUIDE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: DIK2018

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

Zoek naar antwoorden van Sloten Kesteman in sociale netwerken
Look for responds of Sloten Kesteman in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sloten Kesteman. Laat een reactie achter voor Sloten Kesteman. Sloten Kesteman bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sloten Kesteman. Leave a respond for Sloten Kesteman. Sloten Kesteman on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sloten Kesteman op de google maps. Adres en contacten Sloten Kesteman
Location of Sloten Kesteman on the google maps. Address and contacts of Sloten Kesteman

Andere gerelateerde bedrijven als come Sloten Kesteman Sloten Kesteman: DE ZWERVER | ROCATRANS | MARC VAN STEENBERGE | V.V. TEMSE | MARC VERHOOGEN

Other related companies as Sloten Kesteman: DE ZWERVER | ROCATRANS | MARC VAN STEENBERGE | V.V. TEMSE | MARC VERHOOGEN

Sloten Kesteman is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sloten Kesteman, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04810333251. Het bedrijf Sloten Kesteman bevindt zich op het adres: Rederijkersstraat 4; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 127,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Safes.
De hoofdactiviteit van Sloten Kesteman is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sloten Kesteman is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sloten Kesteman, openstaande posities, locatie van Sloten Kesteman op de kaart.

Sloten Kesteman is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sloten Kesteman, company assigned to the tax number BE04810333251. The company Sloten Kesteman is located at the address: Rederijkersstraat 4; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 127,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locks and keys. List of products are Safes.
The main activity of Sloten Kesteman is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sloten Kesteman is not available. You also can look at reviews of Sloten Kesteman, open positions, location of Sloten Kesteman on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sloten Kesteman, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sloten Kesteman, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sloten Kesteman, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sloten Kesteman, employees, financial statistics.