Luyckx Safety CV

Contactgegevens Luyckx Safety CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Luyckx Safety CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Luyckx Safety CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albert I Laan 125; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 21 10 88 (+32-051 21 10 88) 051 21 10 88 (+32-051 21 10 88)

Fax (fax): 051 24 06 68 (+32-051 24 06 68) 051 24 06 68 (+32-051 24 06 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Luyckx Safety CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Luyckx Safety CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Luyckx Safety CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Luyckx Safety CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Luyckx Safety CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Luyckx Safety CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Luyckx Safety CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Luyckx Safety CV
Products information Luyckx Safety CV

BTW identificatienummer (tax): BE01263397216
Ondernemingsnummer: 9287536621
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Fireproof & armoured doors; Safes; Mail boxes

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Luyckx Safety CV
(Get full report from official database of BE for Luyckx Safety CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Luyckx Safety CV
Addition kinds of activities for Luyckx Safety CV

3172. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
515400. Vee | Livestock
01390101. Alfalfa boerderij | Alfalfa farm
23539901. Kappen: doek, stro en vilt | Caps: cloth, straw, and felt
25220103. Krukjes, kantoor: behalve hout | Stools, office: except wood
28690505. sorbitol | Sorbitol
28999914. Gedistilleerd water | Distilled water
34620402. Spoorwielen, assen, kikkers of andere uitrusting: gesmeed | Railroad wheels, axles, frogs, or other equipment: forged
42260103. Whisky warehousing | Whiskey warehousing
51980100. verven | Paints

Werken bij Luyckx Safety CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Luyckx Safety CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Luyckx Safety CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Luyckx Safety CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • Elektricien informatieborden. (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Engie Fabricom stelt elektronische informatieborden op op grote wegen en zorgt voor CCTV-installaties in bv. tunnels, openbare verlichtingsinstallaties, roodlicht- en snelheidscamera's en inwendig verlichte signalisatie. Voor de sectie tunneltechnieken en dynamische signalisatie zoeken wij een Industriële Elektricien.

  • Frigobeheerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Studentenjob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van Luyckx Safety CV in sociale netwerken
Look for responds of Luyckx Safety CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Luyckx Safety CV. Laat een reactie achter voor Luyckx Safety CV. Luyckx Safety CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Luyckx Safety CV. Leave a respond for Luyckx Safety CV. Luyckx Safety CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Luyckx Safety CV op de google maps. Adres en contacten Luyckx Safety CV
Location of Luyckx Safety CV on the google maps. Address and contacts of Luyckx Safety CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Luyckx Safety CV Luyckx Safety CV: DESTOTRANS | RESTO PRESTO ( RACONTE-MOI DES SALADES ) | RESTAURANT L'ANCHOIS VERT | Herteleer P | ELECTROPLUS

Other related companies as Luyckx Safety CV: DESTOTRANS | RESTO PRESTO ( RACONTE-MOI DES SALADES ) | RESTAURANT L'ANCHOIS VERT | Herteleer P | ELECTROPLUS

Luyckx Safety CV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Luyckx Safety CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263397216. Het bedrijf Luyckx Safety CV bevindt zich op het adres: Koning Albert I Laan 125; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Fireproof & armoured doors; Safes; Mail boxes.
De hoofdactiviteit van Luyckx Safety CV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Luyckx Safety CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Luyckx Safety CV, openstaande posities, locatie van Luyckx Safety CV op de kaart.

Luyckx Safety CV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Luyckx Safety CV, company assigned to the tax number BE01263397216. The company Luyckx Safety CV is located at the address: Koning Albert I Laan 125; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locks and keys. List of products are Fireproof & armoured doors; Safes; Mail boxes.
The main activity of Luyckx Safety CV is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Luyckx Safety CV is not available. You also can look at reviews of Luyckx Safety CV, open positions, location of Luyckx Safety CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Luyckx Safety CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Luyckx Safety CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Luyckx Safety CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Luyckx Safety CV, employees, financial statistics.