Luc Slotenmakerij

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Luc Slotenmakerij
Private companiesTransportation Services • Luc Slotenmakerij

Contactgegevens Luc Slotenmakerij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Luc Slotenmakerij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Luc Slotenmakerij

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haachtsesteenweg 118; 1910; Kampenhout, België

Telefoon (phone): 0475 74 77 85; 016 65 71 40 (+32-0475 74 77 85; 016 65 71 40) 0475 74 77 85; 016 65 71 40 (+32-0475 74 77 85; 016 65 71 40)

Fax (fax): 016 65 71 40; 0475 74 77 85 (+32-016 65 71 40; 0475 74 77 85) 016 65 71 40; 0475 74 77 85 (+32-016 65 71 40; 0475 74 77 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Luc Slotenmakerij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Luc Slotenmakerij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Luc Slotenmakerij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Luc Slotenmakerij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Luc Slotenmakerij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Luc Slotenmakerij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Luc Slotenmakerij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Luc Slotenmakerij
Products information Luc Slotenmakerij

BTW identificatienummer (tax): BE03742736816
Ondernemingsnummer: 7771148681
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Luc Slotenmakerij zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Luc Slotenmakerij
(Get full report from official database of BE for Luc Slotenmakerij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Luc Slotenmakerij
Addition kinds of activities for Luc Slotenmakerij

5144. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
362103. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
23920404. Sjaals: tafel, dressoir, etc .: uit aangekochte materialen | Scarves: table, dresser, etc.: from purchased materials
23950401. Permanent plooien en persen: voor de handel | Permanent pleating and pressing: for the trade
30110202. Vliegtuigen banden, pneumatisch | Airplane tires, pneumatic
30619904. Olie- en gasveldmachines rubberen goederen (mechanisch) | Oil and gas field machinery rubber goods (mechanical)
35780201. Machines toevoegen | Adding machines
36430102. Bel lichtcontactdozen, radio | Dial light sockets, radio

Werken bij Luc Slotenmakerij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Luc Slotenmakerij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Luc Slotenmakerij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Luc Slotenmakerij. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

  • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Vaste Job

    Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

  • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

Zoek naar antwoorden van Luc Slotenmakerij in sociale netwerken
Look for responds of Luc Slotenmakerij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Luc Slotenmakerij. Laat een reactie achter voor Luc Slotenmakerij. Luc Slotenmakerij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Luc Slotenmakerij. Leave a respond for Luc Slotenmakerij. Luc Slotenmakerij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Luc Slotenmakerij op de google maps. Adres en contacten Luc Slotenmakerij
Location of Luc Slotenmakerij on the google maps. Address and contacts of Luc Slotenmakerij

Andere gerelateerde bedrijven als come Luc Slotenmakerij Luc Slotenmakerij: Act Engineering cv | PIRLOT ET BOULANGER ASS. SA | J. GEUKENS | V. BRUYNINX | DE EIFELTOREN

Other related companies as Luc Slotenmakerij: Act Engineering cv | PIRLOT ET BOULANGER ASS. SA | J. GEUKENS | V. BRUYNINX | DE EIFELTOREN

Luc Slotenmakerij is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Luc Slotenmakerij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03742736816. Het bedrijf Luc Slotenmakerij bevindt zich op het adres: Haachtsesteenweg 118; 1910; Kampenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 408,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locks and keys. Producten gemaakt in Luc Slotenmakerij zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Luc Slotenmakerij is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Luc Slotenmakerij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Luc Slotenmakerij, openstaande posities, locatie van Luc Slotenmakerij op de kaart.

Luc Slotenmakerij is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Luc Slotenmakerij, company assigned to the tax number BE03742736816. The company Luc Slotenmakerij is located at the address: Haachtsesteenweg 118; 1910; Kampenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 408,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locks and keys. Products created in Luc Slotenmakerij were not found.
The main activity of Luc Slotenmakerij is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Luc Slotenmakerij is not available. You also can look at reviews of Luc Slotenmakerij, open positions, location of Luc Slotenmakerij on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Luc Slotenmakerij, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Luc Slotenmakerij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Luc Slotenmakerij, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Luc Slotenmakerij, employees, financial statistics.