Filiaert Veiligheid NV

Contactgegevens Filiaert Veiligheid NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Filiaert Veiligheid NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Filiaert Veiligheid NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Michielsstraat 2; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 223 02 10; 0475 28 78 48; 0477 42 77 75; 0495 53 42 70 (+32-09 223 02 10; 0475 28 78 48; 0477 42 77 75; 0495 53 42 70) 09 223 02 10; 0475 28 78 48; 0477 42 77 75; 0495 53 42 70 (+32-09 223 02 10; 0475 28 78 48; 0477 42 77 75; 0495 53 42 70)

Fax (fax): 09 223 77 76 (+32-09 223 77 76) 09 223 77 76 (+32-09 223 77 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Filiaert Veiligheid NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Filiaert Veiligheid NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Filiaert Veiligheid NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Filiaert Veiligheid NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Filiaert Veiligheid NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Filiaert Veiligheid NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Filiaert Veiligheid NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Filiaert Veiligheid NV
Products information Filiaert Veiligheid NV

BTW identificatienummer (tax): BE06753814697
Ondernemingsnummer: 9335327148
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Fireproof & armoured doors; Safes; Door operating equipment & videophones; Alarm systems - Installation; Surveillance - Apparatus & systems

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Filiaert Veiligheid NV
(Get full report from official database of BE for Filiaert Veiligheid NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Filiaert Veiligheid NV
Addition kinds of activities for Filiaert Veiligheid NV

769913. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services
20330306. Fruitnectar: ​​verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit nectars: packaged in cans, jars, etc.
24990702. Rattan ware, behalve meubels | Rattan ware, except furniture
26760105. Handdoeken, papier: gemaakt van gekocht papier | Towels, paper: made from purchased paper
33419900. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
35440201. Jigs: inspectie, meting en controle | Jigs: inspection, gauging, and checking
35869901. Benzinepompen, meten of doseren | Gasoline pumps, measuring or dispensing
37280504. Tow targets | Tow targets
48320201. Leerzaam | Educational
51690702. Olieadditieven | Oil additives

Werken bij Filiaert Veiligheid NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Filiaert Veiligheid NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Filiaert Veiligheid NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Filiaert Veiligheid NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste arbeiders die in de houtsector willen werken. Je werkt in het atelier en staat in voor het maken van keukens, dressings, badkamers, haartwanden en maatmeubilair. Je kan het technisch plan goed interpreteren en monteert de gemaakte stukken van de productie.

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt centrum (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

Zoek naar antwoorden van Filiaert Veiligheid NV in sociale netwerken
Look for responds of Filiaert Veiligheid NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Filiaert Veiligheid NV. Laat een reactie achter voor Filiaert Veiligheid NV. Filiaert Veiligheid NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Filiaert Veiligheid NV. Leave a respond for Filiaert Veiligheid NV. Filiaert Veiligheid NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Filiaert Veiligheid NV op de google maps. Adres en contacten Filiaert Veiligheid NV
Location of Filiaert Veiligheid NV on the google maps. Address and contacts of Filiaert Veiligheid NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Filiaert Veiligheid NV Filiaert Veiligheid NV: MOTORHUIS FRAUSSEN | WINKING | Reuman R | LE PETIT BALLUCHON | Koch Waldo

Other related companies as Filiaert Veiligheid NV: MOTORHUIS FRAUSSEN | WINKING | Reuman R | LE PETIT BALLUCHON | Koch Waldo

Filiaert Veiligheid NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Filiaert Veiligheid NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06753814697. Het bedrijf Filiaert Veiligheid NV bevindt zich op het adres: Sint-Michielsstraat 2; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 439,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Fireproof & armoured doors; Safes; Door operating equipment & videophones; Alarm systems - Installation; Surveillance - Apparatus & systems.
De hoofdactiviteit van Filiaert Veiligheid NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Filiaert Veiligheid NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Filiaert Veiligheid NV, openstaande posities, locatie van Filiaert Veiligheid NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Filiaert Veiligheid NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Filiaert Veiligheid NV, company assigned to the tax number BE06753814697. The company Filiaert Veiligheid NV is located at the address: Sint-Michielsstraat 2; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 439,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locks and keys. List of products are Fireproof & armoured doors; Safes; Door operating equipment & videophones; Alarm systems - Installation; Surveillance - Apparatus & systems.
The main activity of Filiaert Veiligheid NV is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Filiaert Veiligheid NV is not available. You also can look at reviews of Filiaert Veiligheid NV, open positions, location of Filiaert Veiligheid NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Filiaert Veiligheid NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Filiaert Veiligheid NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Filiaert Veiligheid NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Filiaert Veiligheid NV, employees, financial statistics.