Dino (Chez)

Contactgegevens Dino (Chez): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dino (Chez): address, phone, fax, email, website, opening hours

Dino (Chez)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Gustave Latinis 41; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 242 13 19; 0475 60 64 74 (+32-02 242 13 19; 0475 60 64 74) 02 242 13 19; 0475 60 64 74 (+32-02 242 13 19; 0475 60 64 74)

Fax (fax): 02 242 13 19 (+32-02 242 13 19) 02 242 13 19 (+32-02 242 13 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dino (Chez): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dino (Chez)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dino (Chez)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dino (Chez), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dino (Chez). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dino (Chez), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dino (Chez). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dino (Chez)
Products information Dino (Chez)

BTW identificatienummer (tax): BE03184082031
Ondernemingsnummer: 2675140380
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Shoemakers

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dino (Chez)
(Get full report from official database of BE for Dino (Chez))

Aanvulling soorten activiteiten voor Dino (Chez)
Addition kinds of activities for Dino (Chez)

4492. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
275406. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
329201. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
384201. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
30119902. Banden, semi-pneumatisch | Tires, semi-pneumatic
50390202. Interieur platte glas: plaat en raam | Interior flat glass: plate and window
51690504. Wassen, behalve aardolie | Waxes, except petroleum

Werken bij Dino (Chez): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dino (Chez): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dino (Chez). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dino (Chez). Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksplas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • Vacature zelfstandige Psychotherapeut (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde psychotherapeut om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Warehouse Professionals (part-time bijverdienste/op afroep) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Flexijob

    Voor ons Warehouse team in Zele, zijn wij wij op zoek naar enkele flexkrachten (deeltijds/flexibel). Als flexkracht ben je enkel dagen per week/per maand beschikbaar (naast bijvoorbeeld je studie of zelfstandige activiteit) om ons team te komen versterken. Je werkt samen met andere Warehouse professionals en de Cluster Coordinator. Je kan hier het filmpje bekijken waarin we je een kijkje tonen in ons Warehouse. Verantwoordelijkheden/taken: Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Goederen en producten ontvangen De levering controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Verpakken en eenvoudige assemblages uitvoeren Beschadigde producten opnieuw conform maken, ... Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Goederen in opslagzones plaatsen

Zoek naar antwoorden van Dino (Chez) in sociale netwerken
Look for responds of Dino (Chez) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dino (Chez). Laat een reactie achter voor Dino (Chez). Dino (Chez) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dino (Chez). Leave a respond for Dino (Chez). Dino (Chez) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dino (Chez) op de google maps. Adres en contacten Dino (Chez)
Location of Dino (Chez) on the google maps. Address and contacts of Dino (Chez)

Andere gerelateerde bedrijven als come Dino (Chez) Dino (Chez): Verleye G | D & K VISION | Constant Li猫ge SA | DEVRIEZE R | COURS DE LANGUE RUSSE

Other related companies as Dino (Chez): Verleye G | D & K VISION | Constant Li猫ge SA | DEVRIEZE R | COURS DE LANGUE RUSSE

Dino (Chez) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dino (Chez), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03184082031. Het bedrijf Dino (Chez) bevindt zich op het adres: Avenue Gustave Latinis 41; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 276,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Shoemakers.
De hoofdactiviteit van Dino (Chez) is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dino (Chez) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dino (Chez), openstaande posities, locatie van Dino (Chez) op de kaart.

Dino (Chez) is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dino (Chez), company assigned to the tax number BE03184082031. The company Dino (Chez) is located at the address: Avenue Gustave Latinis 41; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 276,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locks and keys. List of products are Shoemakers.
The main activity of Dino (Chez) is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dino (Chez) is not available. You also can look at reviews of Dino (Chez), open positions, location of Dino (Chez) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dino (Chez), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dino (Chez), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dino (Chez), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dino (Chez), employees, financial statistics.