FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL

Contactgegevens FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Bd. D'Herbatte 123 5000 Namur - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-81-22-67-36 32-81-22-67-36

Fax (fax): 32-81-22-67-36 32-81-22-67-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL
Products information FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01566345214
Ondernemingsnummer: 4236846923
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Buildings, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL
(Get full report from official database of BE for FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL
Addition kinds of activities for FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL

3111. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
106103. Molybdeenmalmwinning | Molybdenum ores mining
15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
36130202. Kubussen (elektrische schakelapparatuur) | Cubicles (electric switchboard equipment)
59419908. Skateboarding apparatuur | Skateboarding equipment

Werken bij FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Assistant Accountant - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren hulpboekhouder en ben jij bereid je kennis te delen gedurende een periode van 2 tot 3 maanden? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! De klant is gelegen rond Brussel en is actief binnen de brandstof en energie markt. Jouw takenpakket: Controleren en inboeken van Accounts Payables; Het opstellen van uitgaande facturen; Banken verwerken en inboeken; Eventuele ondersteuning voor procedure verbeteringen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Jobstudent verkoop kip aan 't spit (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je werkt elke zaterdag van 11u00 tot 16u00 Je bedient klanten met een glimlach Je werkt met de kassa

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

  • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL. Laat een reactie achter voor FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL. FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL. Leave a respond for FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL. FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL op de google maps. Adres en contacten FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL
Location of FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL on the google maps. Address and contacts of FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL: M.T. Europe SPRL-BVBA | CARROSSERIE DE VOEGT | CARROSSERIE MASURE | Remmerie Ivan | Goffin Etienne

Other related companies as FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL: M.T. Europe SPRL-BVBA | CARROSSERIE DE VOEGT | CARROSSERIE MASURE | Remmerie Ivan | Goffin Etienne

FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01566345214. Het bedrijf FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL bevindt zich op het adres: Bd. D'Herbatte 123 5000 Namur - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Buildings, prefabricated. Producten gemaakt in FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL, openstaande posities, locatie van FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL op de kaart.

FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL is a company, that was registered 2003 in Namur region, Belgium. Full name of company is FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL, company assigned to the tax number BE01566345214. The company FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL is located at the address: Bd. D'Herbatte 123 5000 Namur - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Buildings, prefabricated. Products created in FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL were not found.
The main activity of FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL is not available. You also can look at reviews of FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL, open positions, location of FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIRME CH JAMAR ET FILS SPRL, employees, financial statistics.