ART ET SECURITE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ART ET SECURITE

Contactgegevens ART ET SECURITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ART ET SECURITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ART ET SECURITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Sur l'Ile 15; 4610; Beyne-Heusay, België

Telefoon (phone): 04 367 29 87; 0475 43 84 68 (+32-04 367 29 87; 0475 43 84 68) 04 367 29 87; 0475 43 84 68 (+32-04 367 29 87; 0475 43 84 68)

Fax (fax): 04 365 82 11 (+32-04 365 82 11) 04 365 82 11 (+32-04 365 82 11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ART ET SECURITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ART ET SECURITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ART ET SECURITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ART ET SECURITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ART ET SECURITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ART ET SECURITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ART ET SECURITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ART ET SECURITE
Products information ART ET SECURITE

BTW identificatienummer (tax): BE05710113525
Ondernemingsnummer: 6859008789
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Fireproof & armoured doors

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ART ET SECURITE
(Get full report from official database of BE for ART ET SECURITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ART ET SECURITE
Addition kinds of activities for ART ET SECURITE

603599. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
23890103. Zakdoeken, behalve papier | Handkerchiefs, except paper
30890501. Boten, nonrigid: kunststoffen | Boats, nonrigid: plastics
32910600. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
35689902. Koorden, as (krachtoverbrenging apparatuur) | Collars, shaft (power transmission equipment)
37990303. Midget auto's, power driven | Midget autos, power driven

Werken bij ART ET SECURITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ART ET SECURITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ART ET SECURITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ART ET SECURITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTAKKER (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oostakker zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van ART ET SECURITE in sociale netwerken
Look for responds of ART ET SECURITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ART ET SECURITE. Laat een reactie achter voor ART ET SECURITE. ART ET SECURITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ART ET SECURITE. Leave a respond for ART ET SECURITE. ART ET SECURITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ART ET SECURITE op de google maps. Adres en contacten ART ET SECURITE
Location of ART ET SECURITE on the google maps. Address and contacts of ART ET SECURITE

Andere gerelateerde bedrijven als come ART ET SECURITE ART ET SECURITE: Layher NV | H?L?NE CORNIL | J.E. BEERNAERT | Terminus | ROBERT SWINNEN

Other related companies as ART ET SECURITE: Layher NV | H?L?NE CORNIL | J.E. BEERNAERT | Terminus | ROBERT SWINNEN

ART ET SECURITE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ART ET SECURITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05710113525. Het bedrijf ART ET SECURITE bevindt zich op het adres: Rue Sur l'Ile 15; 4610; Beyne-Heusay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Fireproof & armoured doors.
De hoofdactiviteit van ART ET SECURITE is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ART ET SECURITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ART ET SECURITE, openstaande posities, locatie van ART ET SECURITE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ART ET SECURITE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ART ET SECURITE, company assigned to the tax number BE05710113525. The company ART ET SECURITE is located at the address: Rue Sur l'Ile 15; 4610; Beyne-Heusay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locks and keys. List of products are Fireproof & armoured doors.
The main activity of ART ET SECURITE is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ART ET SECURITE is not available. You also can look at reviews of ART ET SECURITE, open positions, location of ART ET SECURITE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ART ET SECURITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ART ET SECURITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ART ET SECURITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ART ET SECURITE, employees, financial statistics.