A ABA SECURITE

Contactgegevens A ABA SECURITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A ABA SECURITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A ABA SECURITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Auguste Donnay 81; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 224 10 24 (+32-04 224 10 24) 04 224 10 24 (+32-04 224 10 24)

Fax (fax): 04 278 74 94 (+32-04 278 74 94) 04 278 74 94 (+32-04 278 74 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A ABA SECURITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A ABA SECURITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A ABA SECURITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A ABA SECURITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A ABA SECURITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A ABA SECURITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A ABA SECURITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A ABA SECURITE
Products information A ABA SECURITE

BTW identificatienummer (tax): BE02393341064
Ondernemingsnummer: 6833740234
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Safes; Fireproof & armoured doors

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A ABA SECURITE
(Get full report from official database of BE for A ABA SECURITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A ABA SECURITE
Addition kinds of activities for A ABA SECURITE

226202. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
753499. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec
55999901. Dunebuggies | Dunebuggies
59639901. colporteurs | Canvassers
64119903. Inspectie- en onderzoeksdiensten, verzekering | Inspection and investigation services, insurance

Werken bij A ABA SECURITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A ABA SECURITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A ABA SECURITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A ABA SECURITE. Looking for open vacancies in other companies

 • FT verkoopster textiel Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kledingwinkel in Roeselare zijn we op zoek naar een modebewuste fulltime verkoopster . U werkt 38h/week.

 • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

 • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poets- en huishoudhulp regio Tervuren (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tervuren en omgeving

 • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

 • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: WZC PRINSENHOF

  Type: Studentenjob

  Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

 • Student callcenter NL (NOSSEGEM)

  Regio: NOSSEGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Studentenjob

  Beschik jij over commerciële flair? Wil jij graag een uitdagende werkervaring opdoen? Lees dan zeker verder, want dan ben jij de student die we zoeken! Voor onze klant te Nossegem zijn wij op zoek naar studenten m/v voor een callcenter. Jouw takenpakket: Klanten opbellen om testritten met nieuwe wagens voor te stellen Klanten overtuigen en warm maken voor een nieuw model Registratie van geplande afspraken

 • Ervaren Brood- en banketbakker (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: BVBA Bakkerij Buntinx-Withofs

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een brood- en banketbakker. U werkt samen met de zaakvoerder om zowel brood als banket te bakken.

 • Ploegchef (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

 • Lijn operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Konvert Interim Herentals

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

 • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

 • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: VANGROOTLOON

  Type: Flexijob

  Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van A ABA SECURITE in sociale netwerken
Look for responds of A ABA SECURITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A ABA SECURITE. Laat een reactie achter voor A ABA SECURITE. A ABA SECURITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A ABA SECURITE. Leave a respond for A ABA SECURITE. A ABA SECURITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A ABA SECURITE op de google maps. Adres en contacten A ABA SECURITE
Location of A ABA SECURITE on the google maps. Address and contacts of A ABA SECURITE

Andere gerelateerde bedrijven als come A ABA SECURITE A ABA SECURITE: COIFFURE LUC | GUIDO GEUDENS | HILDE VRANCKEN | De Bonte | Legau M

Other related companies as A ABA SECURITE: COIFFURE LUC | GUIDO GEUDENS | HILDE VRANCKEN | De Bonte | Legau M

A ABA SECURITE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A ABA SECURITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02393341064. Het bedrijf A ABA SECURITE bevindt zich op het adres: Rue Auguste Donnay 81; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Safes; Fireproof & armoured doors.
De hoofdactiviteit van A ABA SECURITE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A ABA SECURITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A ABA SECURITE, openstaande posities, locatie van A ABA SECURITE op de kaart.

A ABA SECURITE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is A ABA SECURITE, company assigned to the tax number BE02393341064. The company A ABA SECURITE is located at the address: Rue Auguste Donnay 81; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locks and keys. List of products are Safes; Fireproof & armoured doors.
The main activity of A ABA SECURITE is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A ABA SECURITE is not available. You also can look at reviews of A ABA SECURITE, open positions, location of A ABA SECURITE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A ABA SECURITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A ABA SECURITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A ABA SECURITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A ABA SECURITE, employees, financial statistics.