A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE
Private companiesAutomotive Dealers and Gasoline Service Stations • A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE

Contactgegevens A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Pagodes 71; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 216 67 65; 02 245 95 60 (+32-02 216 67 65; 02 245 95 60) 02 216 67 65; 02 245 95 60 (+32-02 216 67 65; 02 245 95 60)

Fax (fax): +32 (50) 476-67-11 +32 (50) 476-67-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE
Products information A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE

BTW identificatienummer (tax): BE04018493652
Ondernemingsnummer: 2153839111
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Drain pipes (Unblocking); Repair services; Plumbing contractors; Water heaters

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE
(Get full report from official database of BE for A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE
Addition kinds of activities for A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
36479904. Mistlampen | Fog lights
37130102. Vrachtwagens (motorvoertuigen) | Truck bodies (motor vehicles)
52110104. Plankenproducten en timmerhout | Planing mill products and lumber
59610403. Postzegels, postorder | Stamps, mail order

Werken bij A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

 • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

 • Receptie grondstoffen (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

 • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

 • Floor Manager 30u (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

 • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

 • Heftruckchauffeur productie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

 • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

 • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

 • HUISHOUDHULP in Zepperen (ZEPPEREN)

  Regio: ZEPPEREN

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je voert taken uit bij particulieren zoals, poetsen en ramen wassen, wassen, strijken en kleine naaiwerkjes. Koken en boodschappen doen. Anderzijds heeft AKSI ook opdrachten bij mensen die hun huishouden niet alleen aankunnen en sterk afhankelijk zijn van jouw hulp . Wij zoeken werk in jouw buurt.

 • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Isomasters

  Type: Vaste Job

  We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

 • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

Zoek naar antwoorden van A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE in sociale netwerken
Look for responds of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. Laat een reactie achter voor A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. Leave a respond for A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE. A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE op de google maps. Adres en contacten A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE
Location of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE on the google maps. Address and contacts of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE

Andere gerelateerde bedrijven als come A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE: PARCS A CONTENEURS LIBIN | BART ADRIAENSSENS | GB CONTACT | DEKORATIE DE BOECK | KOEN ENGELBORGHS

Other related companies as A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE: PARCS A CONTENEURS LIBIN | BART ADRIAENSSENS | GB CONTACT | DEKORATIE DE BOECK | KOEN ENGELBORGHS

A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04018493652. Het bedrijf A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE bevindt zich op het adres: Avenue des Pagodes 71; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Repair services; Plumbing contractors; Water heaters.
De hoofdactiviteit van A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, openstaande posities, locatie van A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE op de kaart.

A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, company assigned to the tax number BE04018493652. The company A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE is located at the address: Avenue des Pagodes 71; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locks and keys. List of products are Drain pipes (Unblocking); Repair services; Plumbing contractors; Water heaters.
The main activity of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE is not available. You also can look at reviews of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, open positions, location of A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A AAB-ASSISTANCE AUTOMATIQUE BRUXELLOISE, employees, financial statistics.