A A D Thijssens E

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • A A D Thijssens E
Private companiesFood Stores • A A D Thijssens E

Contactgegevens A A D Thijssens E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A D Thijssens E: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A D Thijssens E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bikschotelaan 169; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 321 33 95; 0475 57 15 96 (+32-03 321 33 95; 0475 57 15 96) 03 321 33 95; 0475 57 15 96 (+32-03 321 33 95; 0475 57 15 96)

Fax (fax): 03 321 33 95 (+32-03 321 33 95) 03 321 33 95 (+32-03 321 33 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A D Thijssens E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A D Thijssens E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A D Thijssens E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A D Thijssens E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A D Thijssens E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A D Thijssens E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A D Thijssens E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A D Thijssens E
Products information A A D Thijssens E

BTW identificatienummer (tax): BE03771850585
Ondernemingsnummer: 7196014404
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in A A D Thijssens E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A D Thijssens E
(Get full report from official database of BE for A A D Thijssens E)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A D Thijssens E
Addition kinds of activities for A A D Thijssens E

091200. Vinvis | Finfish
513705. Kinderartikelen | Children's goods
22810402. Ruggaren, gesponnen | Rug yarn, spun
23990404. Zitgordels, auto en vliegtuigen | Seat belts, automobile and aircraft
28939901. Duplicerende inkt | Duplicating ink
35480100. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
35599915. Metalen afwerkingsapparatuur voor plating, enz. | Metal finishing equipment for plating, etc.
39990200. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
44920000. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service

Werken bij A A D Thijssens E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A D Thijssens E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A D Thijssens E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A D Thijssens E. Looking for open vacancies in other companies

 • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

 • Lasser (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

 • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

 • Jobstudent carwash- tijdens week (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: - Flexibel qua taken en uren - Oog voor detail en nauwkeurigheid. - Gevoel voor verantwoordelijkheid

 • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

 • STUDENT ZEB (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

 • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Zorg voor Senioren

  Type: Vaste Job

  De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

 • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Axis Projects

  Type: Vaste Job

  Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Materiaalmeester (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

Zoek naar antwoorden van A A D Thijssens E in sociale netwerken
Look for responds of A A D Thijssens E in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A D Thijssens E. Laat een reactie achter voor A A D Thijssens E. A A D Thijssens E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A D Thijssens E. Leave a respond for A A D Thijssens E. A A D Thijssens E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A D Thijssens E op de google maps. Adres en contacten A A D Thijssens E
Location of A A D Thijssens E on the google maps. Address and contacts of A A D Thijssens E

Andere gerelateerde bedrijven als come A A D Thijssens E A A D Thijssens E: Euro Bonsai BVBA-SPRL | MILLENIUM MARKETING | KANORA | Nys Fleurs | Ordre des Avocats-Orde van Advokaten

Other related companies as A A D Thijssens E: Euro Bonsai BVBA-SPRL | MILLENIUM MARKETING | KANORA | Nys Fleurs | Ordre des Avocats-Orde van Advokaten

A A D Thijssens E is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A A D Thijssens E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03771850585. Het bedrijf A A D Thijssens E bevindt zich op het adres: Bikschotelaan 169; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locks and keys. Producten gemaakt in A A D Thijssens E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A A D Thijssens E is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A D Thijssens E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A D Thijssens E, openstaande posities, locatie van A A D Thijssens E op de kaart.

A A D Thijssens E is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is A A D Thijssens E, company assigned to the tax number BE03771850585. The company A A D Thijssens E is located at the address: Bikschotelaan 169; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locks and keys. Products created in A A D Thijssens E were not found.
The main activity of A A D Thijssens E is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A A D Thijssens E is not available. You also can look at reviews of A A D Thijssens E, open positions, location of A A D Thijssens E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A D Thijssens E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A D Thijssens E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A D Thijssens E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A D Thijssens E, employees, financial statistics.