D.B.C. CLEANING

Contactgegevens D.B.C. CLEANING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.B.C. CLEANING: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.B.C. CLEANING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEUWERIKSTRAAT 9 B; 8640; VLETEREN, België

Telefoon (phone): 57338792 (+32-57338792) 57338792 (+32-57338792)

Fax (fax): +32 (10) 952-37-88 +32 (10) 952-37-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.B.C. CLEANING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.B.C. CLEANING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.B.C. CLEANING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.B.C. CLEANING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.B.C. CLEANING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.B.C. CLEANING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.B.C. CLEANING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.B.C. CLEANING
Products information D.B.C. CLEANING

BTW identificatienummer (tax): BE09511108398
Ondernemingsnummer: 8611053466
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: Elevateurs à Nacelle.. Services: Nettoyage de Fenêtres,Nettoyage de Bureaux.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Services de Nettoyage and de Désinfection. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.B.C. CLEANING
(Get full report from official database of BE for D.B.C. CLEANING)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.B.C. CLEANING
Addition kinds of activities for D.B.C. CLEANING

02510000. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
15319900. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
27960102. Platen en cilinders voor rotogravure printen | Plates and cylinders for rotogravure printing
34620100. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
35310302. Kranen, locomotief | Cranes, locomotive
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
50640102. Vaatwassers | Dishwashers

Werken bij D.B.C. CLEANING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.B.C. CLEANING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.B.C. CLEANING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.B.C. CLEANING. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

 • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

 • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

 • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: CLEAN & STEAM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

 • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

 • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

  Type: Vaste Job

  Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

 • Transport Coördinator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Transport Coördinator behoort dit tot jouw takenpakket: Je verzorgt de planning van de interne chauffeurs en de externe transportbedrijven in functie van leveringen en afhalingen  Je communiceert de planning doelgericht aan collega's, afdelingen en klanten  Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs  Je bent verantwoordelijk voor de bijhorende administratie  Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een Transport Coördinator voor een firma gespecialiseerd in het verhuren, beheren en installeren van industriële gereedschappen en nutsvoorzieningen.

 • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

 • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Technieken Bogaerts

  Type: Vaste Job

  Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

 • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

 • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

  Type: Flexijob

  gerechten opdienen, tafels afruimen

 • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van D.B.C. CLEANING in sociale netwerken
Look for responds of D.B.C. CLEANING in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.B.C. CLEANING. Laat een reactie achter voor D.B.C. CLEANING. D.B.C. CLEANING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.B.C. CLEANING. Leave a respond for D.B.C. CLEANING. D.B.C. CLEANING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.B.C. CLEANING op de google maps. Adres en contacten D.B.C. CLEANING
Location of D.B.C. CLEANING on the google maps. Address and contacts of D.B.C. CLEANING

Andere gerelateerde bedrijven als come D.B.C. CLEANING D.B.C. CLEANING: ROUWCENTRUM VERHOEVEN | Plastic Pool Europe | LAURENT HODY | ALLTRAVEL | De Backer C

Other related companies as D.B.C. CLEANING: ROUWCENTRUM VERHOEVEN | Plastic Pool Europe | LAURENT HODY | ALLTRAVEL | De Backer C

D.B.C. CLEANING is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.B.C. CLEANING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09511108398. Het bedrijf D.B.C. CLEANING bevindt zich op het adres: LEEUWERIKSTRAAT 9 B; 8640; VLETEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Services de Nettoyage and de Désinfection. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Elevateurs à Nacelle.. Services: Nettoyage de Fenêtres,Nettoyage de Bureaux.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle..
De hoofdactiviteit van D.B.C. CLEANING is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.B.C. CLEANING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.B.C. CLEANING, openstaande posities, locatie van D.B.C. CLEANING op de kaart.

D.B.C. CLEANING is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.B.C. CLEANING, company assigned to the tax number BE09511108398. The company D.B.C. CLEANING is located at the address: LEEUWERIKSTRAAT 9 B; 8640; VLETEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Services de Nettoyage and de Désinfection. Equipements pour la construction Gr. List of products are Produits: Elevateurs à Nacelle.. Services: Nettoyage de Fenêtres,Nettoyage de Bureaux.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle..
The main activity of D.B.C. CLEANING is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D.B.C. CLEANING is not available. You also can look at reviews of D.B.C. CLEANING, open positions, location of D.B.C. CLEANING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.B.C. CLEANING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.B.C. CLEANING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.B.C. CLEANING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.B.C. CLEANING, employees, financial statistics.