M & M CONTAINERS

Contactgegevens M & M CONTAINERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M & M CONTAINERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

M & M CONTAINERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKKANTSTRAAT 56; 9420; ERPE-MERE, België

Telefoon (phone): 53627158 (+32-53627158) 53627158 (+32-53627158)

Fax (fax): +32 (56) 151-50-79 +32 (56) 151-50-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M & M CONTAINERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M & M CONTAINERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M & M CONTAINERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M & M CONTAINERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M & M CONTAINERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M & M CONTAINERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M & M CONTAINERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M & M CONTAINERS
Products information M & M CONTAINERS

BTW identificatienummer (tax): BE06773864746
Ondernemingsnummer: 2571319580
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activités: Location de Conteneurs à Déchets.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Ramassage and traitement des déchets ménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M & M CONTAINERS
(Get full report from official database of BE for M & M CONTAINERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor M & M CONTAINERS
Addition kinds of activities for M & M CONTAINERS

20150301. Egg albumen | Egg albumen
20460307. Hoge fructose maïs siroop (hfcs) | High fructose corn syrup (hfcs)
20910324. Makreel, gedroogd | Mackerel, dried
23890103. Zakdoeken, behalve papier | Handkerchiefs, except paper
34629903. Armorplaat, gesmeed ijzer of staal | Armor plate, forged iron or steel
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking

Werken bij M & M CONTAINERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M & M CONTAINERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M & M CONTAINERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M & M CONTAINERS. Looking for open vacancies in other companies

  • vlotte medewerkder industriële bakkerij (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -          Instaan voor de aanvoer van lege bakken, brood snijden, materiaal uithalen uit de diepvries, … -          Folie op de machine doen, afval naar de daartoe bestemde plaats brengen, opruimen van de werkplek,… -          Doorgroeien naar 2de en 1ste man: o   2de: sneetjes opleggen op de band (+moeten kunnen tellen en rekenen!!!), zoveel bruin 2 sneden, zoveel bruin 3 sneden,… o   1ste: sneetjes in pakjes verdelen in bakken voor de juiste klanten (++moeten kunnen tellen en rekenen!!!). De bruine sneetjes aanpakken en in bakken doen 11 van 2, 15 van 3, 7 van 4 witte sneetjes 4 van 3 en 8 van 4. Hoeveel zakjes moeten er dan in de doos zitten bvb. -          Zorgen voor continuïteit op de werkvloer. Als 3de man (waarin de nieuwe medewerker zal starten) draag je een grote verantwoordelijkheid: als jouw werk niet goed gedaan is kan de 2de man niet verder en de 3de man ook niet. -          Je bewaart het overzicht, ziet wanneer er nieuwe bakken aangevoerd moeten worden,…

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PROPIO

    Type: Dienstenchequebaan

    U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van M & M CONTAINERS in sociale netwerken
Look for responds of M & M CONTAINERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor M & M CONTAINERS. Laat een reactie achter voor M & M CONTAINERS. M & M CONTAINERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M & M CONTAINERS. Leave a respond for M & M CONTAINERS. M & M CONTAINERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M & M CONTAINERS op de google maps. Adres en contacten M & M CONTAINERS
Location of M & M CONTAINERS on the google maps. Address and contacts of M & M CONTAINERS

Andere gerelateerde bedrijven als come M & M CONTAINERS M & M CONTAINERS: CENTEA | COIFFURE MARC | Jalons | BESARD | Marine Service

Other related companies as M & M CONTAINERS: CENTEA | COIFFURE MARC | Jalons | BESARD | Marine Service

M & M CONTAINERS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M & M CONTAINERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06773864746. Het bedrijf M & M CONTAINERS bevindt zich op het adres: BEEKKANTSTRAAT 56; 9420; ERPE-MERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Lijst met producten zijn Activités: Location de Conteneurs à Déchets..
De hoofdactiviteit van M & M CONTAINERS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M & M CONTAINERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M & M CONTAINERS, openstaande posities, locatie van M & M CONTAINERS op de kaart.

M & M CONTAINERS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is M & M CONTAINERS, company assigned to the tax number BE06773864746. The company M & M CONTAINERS is located at the address: BEEKKANTSTRAAT 56; 9420; ERPE-MERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Ramassage and traitement des déchets ménagers. List of products are Activités: Location de Conteneurs à Déchets..
The main activity of M & M CONTAINERS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M & M CONTAINERS is not available. You also can look at reviews of M & M CONTAINERS, open positions, location of M & M CONTAINERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M & M CONTAINERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M & M CONTAINERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M & M CONTAINERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M & M CONTAINERS, employees, financial statistics.