G. THIJS

Contactgegevens G. THIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. THIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. THIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDENBURGSESTEENWEG 118; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59700365 (+32-59700365) 59700365 (+32-59700365)

Fax (fax): +32 (15) 668-51-61 +32 (15) 668-51-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. THIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. THIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. THIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. THIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. THIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. THIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. THIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. THIJS
Products information G. THIJS

BTW identificatienummer (tax): BE04214324951
Ondernemingsnummer: 4143737792
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activités: Location de Conteneurs à Déchets.. Installation & Entretien: Nettoyage de Citernes à Mazout.. Matériaux: Métaux.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Déchets and débris Ramassage and traitement des déchets ménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. THIJS
(Get full report from official database of BE for G. THIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. THIJS
Addition kinds of activities for G. THIJS

2435. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
5143. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
225999. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
229799. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
20410100. Meel | Flour
22530505. Overhemden (buitenkleding), breien | Shirts(outerwear), knit
30530202. Verpakking, leer, nec | Packing, leather, nec
38230304. Niveau en massa meetinstrumenten, industrieel proces | Level and bulk measuring instruments, industrial process
38260112. spectrofluorometers | Spectrofluorometers

Werken bij G. THIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. THIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. THIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. THIJS. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

 • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

 • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

 • Jobstudent supermarkt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

 • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

 • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VIO

  Type: Studentenjob

  Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

 • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

 • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

 • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

 • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

 • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: HEVADEX

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

 • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: SERVAIS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van G. THIJS in sociale netwerken
Look for responds of G. THIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. THIJS. Laat een reactie achter voor G. THIJS. G. THIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. THIJS. Leave a respond for G. THIJS. G. THIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. THIJS op de google maps. Adres en contacten G. THIJS
Location of G. THIJS on the google maps. Address and contacts of G. THIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come G. THIJS G. THIJS: C.S.P. INTERNATIONAL | Astria Bikes | MAISON FRANCOIS LOCHTEN SA | COELUS | Orgaer-Spruyt BVBA

Other related companies as G. THIJS: C.S.P. INTERNATIONAL | Astria Bikes | MAISON FRANCOIS LOCHTEN SA | COELUS | Orgaer-Spruyt BVBA

G. THIJS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. THIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04214324951. Het bedrijf G. THIJS bevindt zich op het adres: OUDENBURGSESTEENWEG 118; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Déchets and débris Ramassage and traitement des déchets ménagers. Lijst met producten zijn Activités: Location de Conteneurs à Déchets.. Installation & Entretien: Nettoyage de Citernes à Mazout.. Matériaux: Métaux..
De hoofdactiviteit van G. THIJS is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. THIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. THIJS, openstaande posities, locatie van G. THIJS op de kaart.

G. THIJS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. THIJS, company assigned to the tax number BE04214324951. The company G. THIJS is located at the address: OUDENBURGSESTEENWEG 118; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Déchets and débris Ramassage and traitement des déchets ménagers. List of products are Activités: Location de Conteneurs à Déchets.. Installation & Entretien: Nettoyage de Citernes à Mazout.. Matériaux: Métaux..
The main activity of G. THIJS is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of G. THIJS is not available. You also can look at reviews of G. THIJS, open positions, location of G. THIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. THIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. THIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. THIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. THIJS, employees, financial statistics.