DE VOGELEER

Contactgegevens DE VOGELEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VOGELEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VOGELEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ADOLF BAEYENSSTRAAT 55; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92289292 (+32-92289292) 92289292 (+32-92289292)

Fax (fax): +32 (50) 322-44-55 +32 (50) 322-44-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VOGELEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VOGELEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VOGELEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VOGELEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VOGELEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VOGELEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VOGELEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VOGELEER
Products information DE VOGELEER

BTW identificatienummer (tax): BE06533813476
Ondernemingsnummer: 8841766357
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Machines: Echafaudages.. Types de Matériaux: Peintures & Vernis.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VOGELEER
(Get full report from official database of BE for DE VOGELEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VOGELEER
Addition kinds of activities for DE VOGELEER

421400. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
679800. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
24490101. Berry kratten, houten draadbinding | Berry crates, wood wirebound
35110100. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
36120111. Spanningsregelende transformatoren, elektrische stroom | Voltage regulating transformers, electric power

Werken bij DE VOGELEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VOGELEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VOGELEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VOGELEER. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

 • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Thomas More

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

 • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

 • Meubelspuiter (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voorbereiden: Schuren / plamuren Spuiten van lakverf Beitsen en vernissen

 • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

 • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

 • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

 • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

 • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

  Type: Werfreserve

  U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

Zoek naar antwoorden van DE VOGELEER in sociale netwerken
Look for responds of DE VOGELEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VOGELEER. Laat een reactie achter voor DE VOGELEER. DE VOGELEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VOGELEER. Leave a respond for DE VOGELEER. DE VOGELEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VOGELEER op de google maps. Adres en contacten DE VOGELEER
Location of DE VOGELEER on the google maps. Address and contacts of DE VOGELEER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VOGELEER DE VOGELEER: HUIS PIPA | I.T.C. | FALCON | LYNDA VERHULST | ARBOTH NV

Other related companies as DE VOGELEER: HUIS PIPA | I.T.C. | FALCON | LYNDA VERHULST | ARBOTH NV

DE VOGELEER is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VOGELEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06533813476. Het bedrijf DE VOGELEER bevindt zich op het adres: ADOLF BAEYENSSTRAAT 55; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Machines: Echafaudages.. Types de Matériaux: Peintures & Vernis..
De hoofdactiviteit van DE VOGELEER is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VOGELEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VOGELEER, openstaande posities, locatie van DE VOGELEER op de kaart.

DE VOGELEER is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VOGELEER, company assigned to the tax number BE06533813476. The company DE VOGELEER is located at the address: ADOLF BAEYENSSTRAAT 55; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Gr. List of products are Types de Machines: Echafaudages.. Types de Matériaux: Peintures & Vernis..
The main activity of DE VOGELEER is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VOGELEER is not available. You also can look at reviews of DE VOGELEER, open positions, location of DE VOGELEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VOGELEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VOGELEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VOGELEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VOGELEER, employees, financial statistics.