ACROPOL

Contactgegevens ACROPOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACROPOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACROPOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE JEMEPPE 224; 4431; ANS, België

Telefoon (phone): 42390780 (+32-42390780) 42390780 (+32-42390780)

Fax (fax): +32 (4) 182-99-11 +32 (4) 182-99-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACROPOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACROPOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACROPOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACROPOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACROPOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACROPOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACROPOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACROPOL
Products information ACROPOL

BTW identificatienummer (tax): BE09709686279
Ondernemingsnummer: 5112731933
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACROPOL
(Get full report from official database of BE for ACROPOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACROPOL
Addition kinds of activities for ACROPOL

5621. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
263104. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
22111206. Chintz, katoen | Chintz, cotton
22730402. Tapijten, textielvezel | Carpets, textile fiber
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
26720200. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
27529901. Kleur lithografie | Color lithography
28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans

Werken bij ACROPOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACROPOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACROPOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACROPOL. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

 • Logistiek bediende met commerciële skills (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een logistiek bediende met commerciële feeling: - Je ondersteunt de transportafdeling met de administratie - Je boekt transporten in het systeem - Je analyseert de binnenkomende klachten en bespreekt deze met de betrokken diensten (productie, sales, ...) - Je verzamelt alle nodige data voor het ontwerpen en opmaken van de etiketten

 • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

 • Monteur (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

 • Telemarketeer Pools (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ASAP MECHELEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een Telemarketeer Pools. Je zal o.a. instaan voor volgende taken: - Outbound telemarketing - Prospectie - Marktonderzoek - Administratie opvolgen - Afspraken inplannen voor vertegenwoordigers Je zal niet instaan voor de verkoop. Enkel voor het onderhouden van klantrelaties.

 • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in regio Geel

 • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

 • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

 • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

 • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Accent

  Type: Vaste Job

  Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

Zoek naar antwoorden van ACROPOL in sociale netwerken
Look for responds of ACROPOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACROPOL. Laat een reactie achter voor ACROPOL. ACROPOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACROPOL. Leave a respond for ACROPOL. ACROPOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACROPOL op de google maps. Adres en contacten ACROPOL
Location of ACROPOL on the google maps. Address and contacts of ACROPOL

Andere gerelateerde bedrijven als come ACROPOL ACROPOL: FINA | JOSEPH STROEYBANS | Vandeputte B | PROSANIT | KERKSTOEL, RIK

Other related companies as ACROPOL: FINA | JOSEPH STROEYBANS | Vandeputte B | PROSANIT | KERKSTOEL, RIK

ACROPOL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACROPOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09709686279. Het bedrijf ACROPOL bevindt zich op het adres: RUE DE JEMEPPE 224; 4431; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van ACROPOL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACROPOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACROPOL, openstaande posities, locatie van ACROPOL op de kaart.

ACROPOL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACROPOL, company assigned to the tax number BE09709686279. The company ACROPOL is located at the address: RUE DE JEMEPPE 224; 4431; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Gr. List of products are Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of ACROPOL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACROPOL is not available. You also can look at reviews of ACROPOL, open positions, location of ACROPOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACROPOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACROPOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACROPOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACROPOL, employees, financial statistics.