WARSCO UNITS

Contactgegevens WARSCO UNITS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WARSCO UNITS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WARSCO UNITS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEVENPUTTENSTRAAT 12; 3690; ZUTENDAAL, België

Telefoon (phone): 89612763 (+32-89612763) 89612763 (+32-89612763)

Fax (fax): +32 (86) 343-42-17 +32 (86) 343-42-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WARSCO UNITS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WARSCO UNITS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WARSCO UNITS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WARSCO UNITS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WARSCO UNITS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WARSCO UNITS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WARSCO UNITS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WARSCO UNITS
Products information WARSCO UNITS

BTW identificatienummer (tax): BE08608581542
Ondernemingsnummer: 8440216064
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Containers-Bureaux.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Equipements pour la construction Location de matériel divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WARSCO UNITS
(Get full report from official database of BE for WARSCO UNITS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WARSCO UNITS
Addition kinds of activities for WARSCO UNITS

3151. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
20150901. Bologna, pluimvee | Bologna, poultry
29920104. Transmissievloeistof: gemaakt van aangekochte materialen | Transmission fluid: made from purchased materials
34930200. Koud gevormde veren | Cold formed springs
35239903. Bodem bemonsteringsmachines | Soil sampling machines
61530100. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
73899957. Aquarium ontwerp en onderhoud | Aquarium design and maintenance
96510402. Regeling, diverse commerciële sectoren, overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, state government

Werken bij WARSCO UNITS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WARSCO UNITS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WARSCO UNITS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WARSCO UNITS. Looking for open vacancies in other companies

 • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

 • Metser (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

 • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

 • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent verkoop kleding voor weekends en vakanties (m/v) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio van Blankenberge zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) die gedurende de weekends en vakantieperiodes wil werken als verkoopsmedewerker binnen de klediij. - U houdt de winkel draaiend en volledig in orde - U plooit de kleren netjes op en onderhoudt de winkel - Het ontvangen van klanten, bedienen en advies geven aan klanten

 • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

 • Security Application Expert (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

 • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

 • Podoloog (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • Test & Repair Operator (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

Zoek naar antwoorden van WARSCO UNITS in sociale netwerken
Look for responds of WARSCO UNITS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WARSCO UNITS. Laat een reactie achter voor WARSCO UNITS. WARSCO UNITS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WARSCO UNITS. Leave a respond for WARSCO UNITS. WARSCO UNITS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WARSCO UNITS op de google maps. Adres en contacten WARSCO UNITS
Location of WARSCO UNITS on the google maps. Address and contacts of WARSCO UNITS

Andere gerelateerde bedrijven als come WARSCO UNITS WARSCO UNITS: ROVEL FRITES SNACK | MARIS & HUYSMAN | H?TEL LA FR?QUENCE | BELETTERING VAN CLEVEN | SONJA GEYPENS

Other related companies as WARSCO UNITS: ROVEL FRITES SNACK | MARIS & HUYSMAN | H?TEL LA FR?QUENCE | BELETTERING VAN CLEVEN | SONJA GEYPENS

WARSCO UNITS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WARSCO UNITS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08608581542. Het bedrijf WARSCO UNITS bevindt zich op het adres: ZEVENPUTTENSTRAAT 12; 3690; ZUTENDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 236,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Equipements pour la construction Location de matériel divers. Lijst met producten zijn Produits: Containers-Bureaux.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van WARSCO UNITS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WARSCO UNITS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WARSCO UNITS, openstaande posities, locatie van WARSCO UNITS op de kaart.

WARSCO UNITS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is WARSCO UNITS, company assigned to the tax number BE08608581542. The company WARSCO UNITS is located at the address: ZEVENPUTTENSTRAAT 12; 3690; ZUTENDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 236,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Equipements pour la construction Location de matériel divers. List of products are Produits: Containers-Bureaux.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of WARSCO UNITS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WARSCO UNITS is not available. You also can look at reviews of WARSCO UNITS, open positions, location of WARSCO UNITS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WARSCO UNITS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WARSCO UNITS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WARSCO UNITS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WARSCO UNITS, employees, financial statistics.