ROUGRAFF OLIVIER

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ROUGRAFF OLIVIER

Contactgegevens ROUGRAFF OLIVIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUGRAFF OLIVIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUGRAFF OLIVIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CAUDERLOO 37; 7370; DOUR, België

Telefoon (phone): 65652205 (+32-65652205) 65652205 (+32-65652205)

Fax (fax): +32 (67) 504-35-38 +32 (67) 504-35-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUGRAFF OLIVIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUGRAFF OLIVIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUGRAFF OLIVIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUGRAFF OLIVIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUGRAFF OLIVIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUGRAFF OLIVIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUGRAFF OLIVIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUGRAFF OLIVIER
Products information ROUGRAFF OLIVIER

BTW identificatienummer (tax): BE03700714111
Ondernemingsnummer: 4440917968
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activités: Préparation de terrain.. Types de Matériaux: Sable & Gravier.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUGRAFF OLIVIER
(Get full report from official database of BE for ROUGRAFF OLIVIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUGRAFF OLIVIER
Addition kinds of activities for ROUGRAFF OLIVIER

236100. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
17510102. Afwerking en afwerking van timmerwerk | Finish and trim carpentry
30899913. Identificatiekaarten, kunststoffen | Identification cards, plastics
35339904. Waterboring apparatuur | Water well drilling equipment
38269912. Perimeters (optische instrumenten) | Perimeters (optical instruments)
50230108. Grillen, barbecue | Grills, barbecue
73899909. Kraan- en luchtlift | Crane and aerial lift service
93110201. Begrotingsbureau, overheid | Budget agency, government

Werken bij ROUGRAFF OLIVIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUGRAFF OLIVIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUGRAFF OLIVIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUGRAFF OLIVIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

 • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

 • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

 • Huishoudhulp (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

 • HUISHOUDHULP (M/V) ICHTEGEM (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

 • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

 • VERANTWOORDELIJKE KRINGLOOPWINKELS EN PROJECTEN (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor de aansturing van de winkels in KORTRIJK (45 wkn.) en BEVERENLEIE (30 wkn.): aansturing van werkleiders, overkoepelende praktische organisatie en commerciële follow-up. Verder onderhoud je contacten met het lokaal sociaal netwerk en zal je nieuwe projecten op het vlak van hersteleconomie en creatief hergebruik uitwerken. Vanuit de dagelijkse werking in de winkels zal je nauw betrokken worden bij het beleid en rapporteer je aan de operationeel directeur.

 • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

 • BIV makelaar (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

 • Verkoopsmedewerker-leercontract (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: JBC

  Type: Leercontract

  Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerd persoon. Na je opleiding kom je op een afdeling waar je verder je capaciteiten ontwikkelt. Je taak bestaat uit het op orde houden van de winkel, inleggen van nieuwe goederen, klanten helpen en kassawerk. Als zaakvoerder met lerarenopleiding zorg ik ervoor dat mijn team je een degelijke opleiding en opvolging geeft.

Zoek naar antwoorden van ROUGRAFF OLIVIER in sociale netwerken
Look for responds of ROUGRAFF OLIVIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUGRAFF OLIVIER. Laat een reactie achter voor ROUGRAFF OLIVIER. ROUGRAFF OLIVIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUGRAFF OLIVIER. Leave a respond for ROUGRAFF OLIVIER. ROUGRAFF OLIVIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUGRAFF OLIVIER op de google maps. Adres en contacten ROUGRAFF OLIVIER
Location of ROUGRAFF OLIVIER on the google maps. Address and contacts of ROUGRAFF OLIVIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUGRAFF OLIVIER ROUGRAFF OLIVIER: DE VALIER | EDELWEISS | VAN HAUWAERT | MONFORT DECOR HOME | GD Car

Other related companies as ROUGRAFF OLIVIER: DE VALIER | EDELWEISS | VAN HAUWAERT | MONFORT DECOR HOME | GD Car

ROUGRAFF OLIVIER is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUGRAFF OLIVIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03700714111. Het bedrijf ROUGRAFF OLIVIER bevindt zich op het adres: RUE CAUDERLOO 37; 7370; DOUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain.. Types de Matériaux: Sable & Gravier..
De hoofdactiviteit van ROUGRAFF OLIVIER is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUGRAFF OLIVIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUGRAFF OLIVIER, openstaande posities, locatie van ROUGRAFF OLIVIER op de kaart.

ROUGRAFF OLIVIER is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUGRAFF OLIVIER, company assigned to the tax number BE03700714111. The company ROUGRAFF OLIVIER is located at the address: RUE CAUDERLOO 37; 7370; DOUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Matériaux de construction Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Préparation de terrain.. Types de Matériaux: Sable & Gravier..
The main activity of ROUGRAFF OLIVIER is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUGRAFF OLIVIER is not available. You also can look at reviews of ROUGRAFF OLIVIER, open positions, location of ROUGRAFF OLIVIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUGRAFF OLIVIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUGRAFF OLIVIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUGRAFF OLIVIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUGRAFF OLIVIER, employees, financial statistics.