LOCASOL-LOCAMAT

Contactgegevens LOCASOL-LOCAMAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOCASOL-LOCAMAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOCASOL-LOCAMAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MONS 40; 6030; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71305885 (+32-71305885) 71305885 (+32-71305885)

Fax (fax): +32 (53) 180-89-24 +32 (53) 180-89-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOCASOL-LOCAMAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOCASOL-LOCAMAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOCASOL-LOCAMAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOCASOL-LOCAMAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOCASOL-LOCAMAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOCASOL-LOCAMAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOCASOL-LOCAMAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOCASOL-LOCAMAT
Products information LOCASOL-LOCAMAT

BTW identificatienummer (tax): BE04187957763
Ondernemingsnummer: 8230651855
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits: Revêtement de Sol en Marbre,Parquet,Pierres Naturelles. Services: Service de Réparations.. Types de Machines: Echafaudages.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOCASOL-LOCAMAT
(Get full report from official database of BE for LOCASOL-LOCAMAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOCASOL-LOCAMAT
Addition kinds of activities for LOCASOL-LOCAMAT

281905. aluinen | Alums
508203. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
865199. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
27890204. Gilding van boeken, kaarten of papier | Gilding books, cards, or paper
50999913. Zonnebril | Sunglasses
54990100. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores

Werken bij LOCASOL-LOCAMAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOCASOL-LOCAMAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOCASOL-LOCAMAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOCASOL-LOCAMAT. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulptechnieker (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

 • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

 • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

 • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

 • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: DEPRO PROFILES

  Type: Vaste Job

  - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

 • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: PRO-JOBS

  Type: Vaste Job

  Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

 • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

 • Autotechnieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: DI NITTO

  Type: Vaste Job

  Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

 • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

 • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van LOCASOL-LOCAMAT in sociale netwerken
Look for responds of LOCASOL-LOCAMAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOCASOL-LOCAMAT. Laat een reactie achter voor LOCASOL-LOCAMAT. LOCASOL-LOCAMAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOCASOL-LOCAMAT. Leave a respond for LOCASOL-LOCAMAT. LOCASOL-LOCAMAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOCASOL-LOCAMAT op de google maps. Adres en contacten LOCASOL-LOCAMAT
Location of LOCASOL-LOCAMAT on the google maps. Address and contacts of LOCASOL-LOCAMAT

Andere gerelateerde bedrijven als come LOCASOL-LOCAMAT LOCASOL-LOCAMAT: DIJLE-& VAARTLAND | Techni-Verre | Theys J-P | Fuseau (Au) | MICHEL LECONTE

Other related companies as LOCASOL-LOCAMAT: DIJLE-& VAARTLAND | Techni-Verre | Theys J-P | Fuseau (Au) | MICHEL LECONTE

LOCASOL-LOCAMAT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOCASOL-LOCAMAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187957763. Het bedrijf LOCASOL-LOCAMAT bevindt zich op het adres: RUE DE MONS 40; 6030; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits: Revêtement de Sol en Marbre,Parquet,Pierres Naturelles. Services: Service de Réparations.. Types de Machines: Echafaudages..
De hoofdactiviteit van LOCASOL-LOCAMAT is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOCASOL-LOCAMAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOCASOL-LOCAMAT, openstaande posities, locatie van LOCASOL-LOCAMAT op de kaart.

LOCASOL-LOCAMAT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOCASOL-LOCAMAT, company assigned to the tax number BE04187957763. The company LOCASOL-LOCAMAT is located at the address: RUE DE MONS 40; 6030; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Revêtements de sols and murs. List of products are Produits: Revêtement de Sol en Marbre,Parquet,Pierres Naturelles. Services: Service de Réparations.. Types de Machines: Echafaudages..
The main activity of LOCASOL-LOCAMAT is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOCASOL-LOCAMAT is not available. You also can look at reviews of LOCASOL-LOCAMAT, open positions, location of LOCASOL-LOCAMAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOCASOL-LOCAMAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOCASOL-LOCAMAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOCASOL-LOCAMAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOCASOL-LOCAMAT, employees, financial statistics.