TERATRA

Contactgegevens TERATRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TERATRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TERATRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MICHEL GEYSEMANSSTRAAT 58; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38271329 (+32-38271329) 38271329 (+32-38271329)

Fax (fax): +32 (53) 990-35-49 +32 (53) 990-35-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TERATRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TERATRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TERATRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TERATRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TERATRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TERATRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TERATRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TERATRA
Products information TERATRA

BTW identificatienummer (tax): BE03651000976
Ondernemingsnummer: 5677703857
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TERATRA
(Get full report from official database of BE for TERATRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TERATRA
Addition kinds of activities for TERATRA

359402. Vloeistofvermogensmotoren | Fluid power motors
20460100. Maïs en andere plantaardige zetmeel | Corn and other vegetable starches
22530101. Badpakken en badpakken, breien | Bathing suits and swimwear, knit
24260100. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
24910201. Bruggen, behandeld hout | Bridges, treated wood
35420503. Merkmachines | Marking machines
38420103. Oordopjes | Ear plugs
63219903. Schadeloosstelling plannen ziektekostenverzekering, behalve medische dienstverlening | Indemnity plans health insurance, except medical service

Werken bij TERATRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TERATRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TERATRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TERATRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Schrijnwerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant te opglabbeek (regio hasselt) zijn we op zoek naar een chrijnwerker-plaatser  

  • Verpleegkundige ouderenzorg (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project, komje terecht in een woon-zorgcentrum gelegen in een landelijke omgeving. Hetrusthuis schenkt ruime aandacht aan de tijdsinvulling van de bewoners door hente voorzien van leuke activiteiten, een mooie tuin waar ze kunnen genieten vanhet uitzicht, een aangename cafetaria enzovoort. Deze animatie optimaliseerthet woon- en leefklimaat van het woon-zorgcentrum. Het multidisciplinairteam staat iedere dag klaar om de bewoners met de beste zorgen te omringen. Jekrijgt de kans om te werken in een stabiele en moderne werkomgeving waar erruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Als gemotiveerde verpleegkundigesta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. Je zetmedicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz.Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil bijdragentot een waardevol en gelukkig verblijf in het woon-zorgcentrum. Je streeft eenkwalitatieve detailzorg na waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraalstaan.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

  • Elektricien / Technieker gebouwenbeheer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene klusjes gebouwenbeheer: lampen vervangen kabels trekken verlichting en rookmelders plaatsen, … kleine kortsluitingen oplossen, niet in grote elektriciteitskasten werken. Kleine sanitaire werken

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Centric - Business Analist (B2B) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omgeving   Onze klant recruteert momenteel een Business Analyst, verantwoordelijk voor het uitwerken en onderhouden van coherente business processen en business requirements documentatie. Als Business Analyst werk je voornamelijk binnen een project context en heb je een brugfunctie tussen de verschillende business teams en de IT collega's.     Jouw taken  Business proces analyse: Je identificeert de vraag van de business. Je analyseert hun behoeften en je bepaalt de impact op bestaande processen, systemen en tools.  Business requirements gathering: Op basis van workshops en interviews met de business verzamel je de business requirements en definieer je zelfstandig de gedetailleerde business requirements in een business requirements document.  Business proces modelering en optimalisatie:  Je brengt de as-is in kaart en bepaalt in samenspraak met de business, de to-be. Je werkt de nodige proces aanpassingen uit en documenteert deze in flowcharts. Je ondersteunt IT en business bij het converteren van de business requirements naar een implementatie.  Je bent SPOC voor business en IT.  Business acceptance testing: Je coördineert de business acceptance testing en begeleidt de business ook bij het testen van nieuwe systeem implementaties.   Jouw profiel Je beschikt over een master diploma en hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt graag in projecten. Je hebt ervaring met proces modeling en business analyse. Je hebt sterke analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en realiteitszin. Je bent pragmatisch. Je stelt ideeën in vraag en weegt verschillende opties kritisch af. Je werkt op een gestructureerde manier. Je hebt oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Je kan autonoom werken. Je bent proactief en vraagt spontaan hulp. Je bent een teamspeler maar durft ook de eindverantwoordelijkheid te dragen. Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent communicatief sterk en kan je taal aanpassen naargelang de gesprekspartner. Ervaring of affiniteit met IT is een troef. Kennis van Telecom producten of ervaring binnen een telco omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van Nederlands en Engels.

  • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

    Type: Flexijob

    bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van TERATRA in sociale netwerken
Look for responds of TERATRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TERATRA. Laat een reactie achter voor TERATRA. TERATRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TERATRA. Leave a respond for TERATRA. TERATRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TERATRA op de google maps. Adres en contacten TERATRA
Location of TERATRA on the google maps. Address and contacts of TERATRA

Andere gerelateerde bedrijven als come TERATRA TERATRA: COIFFURE INFINI'TIFS | Goldcenter Diffusion | Hair-Affaire | CARRIER TRANSICOLD | Meesters Ch

Other related companies as TERATRA: COIFFURE INFINI'TIFS | Goldcenter Diffusion | Hair-Affaire | CARRIER TRANSICOLD | Meesters Ch

TERATRA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TERATRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03651000976. Het bedrijf TERATRA bevindt zich op het adres: MICHEL GEYSEMANSSTRAAT 58; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 757,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Lijst met producten zijn Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van TERATRA is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TERATRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TERATRA, openstaande posities, locatie van TERATRA op de kaart.

TERATRA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is TERATRA, company assigned to the tax number BE03651000976. The company TERATRA is located at the address: MICHEL GEYSEMANSSTRAAT 58; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 757,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. List of products are Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of TERATRA is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TERATRA is not available. You also can look at reviews of TERATRA, open positions, location of TERATRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TERATRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TERATRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TERATRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TERATRA, employees, financial statistics.