CAUCHIES

Contactgegevens CAUCHIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAUCHIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAUCHIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 27; 7534; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69547175 (+32-69547175) 69547175 (+32-69547175)

Fax (fax): +32 (61) 951-76-63 +32 (61) 951-76-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAUCHIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAUCHIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAUCHIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAUCHIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAUCHIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAUCHIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAUCHIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAUCHIES
Products information CAUCHIES

BTW identificatienummer (tax): BE09435028076
Ondernemingsnummer: 4934753417
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activités: Ferronnerie de construction.. Produits & Services: Portails,Cl?tures.. Types de Machines: Echafaudages.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Forge,Moulage and Profilage des Métaux. Constructions résidentielles spécifiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAUCHIES
(Get full report from official database of BE for CAUCHIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAUCHIES
Addition kinds of activities for CAUCHIES

366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
23690401. Buntings, zuigelingen ' | Buntings, infants'
24119902. Laatste blokken, hout: gekapt of gescheurd | Last blocks, wood: hewn or riven
25120100. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
28999920. Schuimladingsmengsels | Foam charge mixtures

Werken bij CAUCHIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAUCHIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAUCHIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAUCHIES. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatser schrijnwerk (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken en plaatsen van aluminiem ramen en deuren, zijn wij nog op zoek naar een ervaren plaatser. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de werf en gaat daar met je collega's plaatsingswerken uitvoeren. Dit wilt zeggen dat je de ramen en/of deuren gaat plaatsen in nieuwbouwwoningen of woningen dat gerenoveerd worden.

 • Hulpkok - Mooie uren!!! (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een brasserie in Lovendegem zijn wij op zoek naar een (hulp)kok. Mooie uurregeling!

 • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

 • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Studentenjob

  Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

 • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

 • kelner restaurant (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Restaurant Cocotte

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een kelner voor ons restaurant. Startdatum is voorzien begin oktober. U staat in voor de mice en place, zaaldienst, ontvangen van gasten, uitleg menu en drank. Ook dient u het eten op en schenkt u de drank.

 • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

  Type: Vaste Job

  Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

 • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ARCADIS

  Type: Vaste Job

  Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van CAUCHIES in sociale netwerken
Look for responds of CAUCHIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAUCHIES. Laat een reactie achter voor CAUCHIES. CAUCHIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAUCHIES. Leave a respond for CAUCHIES. CAUCHIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAUCHIES op de google maps. Adres en contacten CAUCHIES
Location of CAUCHIES on the google maps. Address and contacts of CAUCHIES

Andere gerelateerde bedrijven als come CAUCHIES CAUCHIES: VERMEIR JOZEF | A.M. ELECTRONICS | De Smet W | VELODROOMVRIENDEN | Fabory Centre Genk

Other related companies as CAUCHIES: VERMEIR JOZEF | A.M. ELECTRONICS | De Smet W | VELODROOMVRIENDEN | Fabory Centre Genk

CAUCHIES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAUCHIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09435028076. Het bedrijf CAUCHIES bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 27; 7534; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Forge,Moulage and Profilage des Métaux. Constructions résidentielles spécifiques. Lijst met producten zijn Activités: Ferronnerie de construction.. Produits & Services: Portails,Cl?tures.. Types de Machines: Echafaudages..
De hoofdactiviteit van CAUCHIES is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAUCHIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAUCHIES, openstaande posities, locatie van CAUCHIES op de kaart.

CAUCHIES is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAUCHIES, company assigned to the tax number BE09435028076. The company CAUCHIES is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 27; 7534; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Forge,Moulage and Profilage des Métaux. Constructions résidentielles spécifiques. List of products are Activités: Ferronnerie de construction.. Produits & Services: Portails,Cl?tures.. Types de Machines: Echafaudages..
The main activity of CAUCHIES is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CAUCHIES is not available. You also can look at reviews of CAUCHIES, open positions, location of CAUCHIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAUCHIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAUCHIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAUCHIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAUCHIES, employees, financial statistics.