COUWBERGHS

Contactgegevens COUWBERGHS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUWBERGHS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUWBERGHS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP MEERHOUT 42; 2430; LAAKDAL, België

Telefoon (phone): 14866602 (+32-14866602) 14866602 (+32-14866602)

Fax (fax): +32 (64) 284-52-62 +32 (64) 284-52-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUWBERGHS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUWBERGHS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUWBERGHS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUWBERGHS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUWBERGHS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUWBERGHS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUWBERGHS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUWBERGHS
Products information COUWBERGHS

BTW identificatienummer (tax): BE01149963378
Ondernemingsnummer: 4651031494
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 290,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Location de machines-outils and de matériel de bricolage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUWBERGHS
(Get full report from official database of BE for COUWBERGHS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUWBERGHS
Addition kinds of activities for COUWBERGHS

3255. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
202602. Gefermenteerde en gekweekte melkproducten | Fermented and cultured milk products
962103. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies
24310210. Ramen, hout | Windows, wood
26559903. Lintblokken, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Ribbon blocks, fiber: made from purchased material
51370602. Jurken | Dresses
87210202. Payroll accounting service | Payroll accounting service

Werken bij COUWBERGHS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUWBERGHS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUWBERGHS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUWBERGHS. Looking for open vacancies in other companies

 • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

 • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

 • Kwaliteitscontroleur 2 ploegen m/v (PASSENDALE)

  Regio: PASSENDALE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf te Passendale zoeken wij een kwaliteitscontroleur m/v om in 2 ploegen te werken je bent mede verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem in verpakking en productie toezicht HACCP-systeem : controle en verificatie van de kritische controle punten toezicht non-conformiteiten in het verpakkings- en productieproces controle diepvriesproducten, verpakte eindproducten en groenten tijdens productieproces

 • Floor Manager 30u (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

 • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

 • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

 • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

 • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

Zoek naar antwoorden van COUWBERGHS in sociale netwerken
Look for responds of COUWBERGHS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUWBERGHS. Laat een reactie achter voor COUWBERGHS. COUWBERGHS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUWBERGHS. Leave a respond for COUWBERGHS. COUWBERGHS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUWBERGHS op de google maps. Adres en contacten COUWBERGHS
Location of COUWBERGHS on the google maps. Address and contacts of COUWBERGHS

Andere gerelateerde bedrijven als come COUWBERGHS COUWBERGHS: Bardijn V | PHILIPPE VANHOUTTE | HARRY?S IJSROOMWAFELS | JOSEPH VANHOVE | DE MOOR

Other related companies as COUWBERGHS: Bardijn V | PHILIPPE VANHOUTTE | HARRY?S IJSROOMWAFELS | JOSEPH VANHOVE | DE MOOR

COUWBERGHS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUWBERGHS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01149963378. Het bedrijf COUWBERGHS bevindt zich op het adres: STEENWEG OP MEERHOUT 42; 2430; LAAKDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 290,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Lijst met producten zijn Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van COUWBERGHS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUWBERGHS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUWBERGHS, openstaande posities, locatie van COUWBERGHS op de kaart.

COUWBERGHS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUWBERGHS, company assigned to the tax number BE01149963378. The company COUWBERGHS is located at the address: STEENWEG OP MEERHOUT 42; 2430; LAAKDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 290,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Location de machines-outils and de matériel de bricolage. List of products are Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of COUWBERGHS is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COUWBERGHS is not available. You also can look at reviews of COUWBERGHS, open positions, location of COUWBERGHS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUWBERGHS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUWBERGHS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUWBERGHS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUWBERGHS, employees, financial statistics.