WAJER HEFTRUCK SERVICE

Contactgegevens WAJER HEFTRUCK SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WAJER HEFTRUCK SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WAJER HEFTRUCK SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOORDESTRAAT 16; 9041; GENT, België

Telefoon (phone): 93558213 (+32-93558213) 93558213 (+32-93558213)

Fax (fax): +32 (19) 375-96-77 +32 (19) 375-96-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WAJER HEFTRUCK SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WAJER HEFTRUCK SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WAJER HEFTRUCK SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WAJER HEFTRUCK SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WAJER HEFTRUCK SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WAJER HEFTRUCK SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WAJER HEFTRUCK SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WAJER HEFTRUCK SERVICE
Products information WAJER HEFTRUCK SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE09805267333
Ondernemingsnummer: 4922668457
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WAJER HEFTRUCK SERVICE
(Get full report from official database of BE for WAJER HEFTRUCK SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WAJER HEFTRUCK SERVICE
Addition kinds of activities for WAJER HEFTRUCK SERVICE

379200. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
30869902. Bekers en platen, schuimplastic | Cups and plates, foamed plastics
31720103. Handtassen, ongeacht materiaal: mannen | Handbags, regardless of material: men's
32290704. Lampdelen en tinten, glas | Lamp parts and shades, glass
50319908. spaanplaat | Particleboard

Werken bij WAJER HEFTRUCK SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WAJER HEFTRUCK SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WAJER HEFTRUCK SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WAJER HEFTRUCK SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpakker (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

 • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

 • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

 • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LDO

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

 • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

 • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

 • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Foreach

  Type: Vaste Job

  Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

 • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vaste Job

  Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van WAJER HEFTRUCK SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of WAJER HEFTRUCK SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WAJER HEFTRUCK SERVICE. Laat een reactie achter voor WAJER HEFTRUCK SERVICE. WAJER HEFTRUCK SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WAJER HEFTRUCK SERVICE. Leave a respond for WAJER HEFTRUCK SERVICE. WAJER HEFTRUCK SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WAJER HEFTRUCK SERVICE op de google maps. Adres en contacten WAJER HEFTRUCK SERVICE
Location of WAJER HEFTRUCK SERVICE on the google maps. Address and contacts of WAJER HEFTRUCK SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come WAJER HEFTRUCK SERVICE WAJER HEFTRUCK SERVICE: MAQUET SOUDAGE SPRL | FLHUSQVARNA BELGIUM SA | GEMEENTEBESTUUR | FR?D?RIQUE BIERLAIRE | DETHISE

Other related companies as WAJER HEFTRUCK SERVICE: MAQUET SOUDAGE SPRL | FLHUSQVARNA BELGIUM SA | GEMEENTEBESTUUR | FR?D?RIQUE BIERLAIRE | DETHISE

WAJER HEFTRUCK SERVICE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WAJER HEFTRUCK SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09805267333. Het bedrijf WAJER HEFTRUCK SERVICE bevindt zich op het adres: VOORDESTRAAT 16; 9041; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche..
De hoofdactiviteit van WAJER HEFTRUCK SERVICE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WAJER HEFTRUCK SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WAJER HEFTRUCK SERVICE, openstaande posities, locatie van WAJER HEFTRUCK SERVICE op de kaart.

WAJER HEFTRUCK SERVICE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is WAJER HEFTRUCK SERVICE, company assigned to the tax number BE09805267333. The company WAJER HEFTRUCK SERVICE is located at the address: VOORDESTRAAT 16; 9041; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. List of products are Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche..
The main activity of WAJER HEFTRUCK SERVICE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WAJER HEFTRUCK SERVICE is not available. You also can look at reviews of WAJER HEFTRUCK SERVICE, open positions, location of WAJER HEFTRUCK SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WAJER HEFTRUCK SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WAJER HEFTRUCK SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WAJER HEFTRUCK SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WAJER HEFTRUCK SERVICE, employees, financial statistics.