GILBERT IMBRECHTS SMETS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • GILBERT IMBRECHTS SMETS
Private companiesApparel and Accessory Stores • GILBERT IMBRECHTS SMETS

Contactgegevens GILBERT IMBRECHTS SMETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERT IMBRECHTS SMETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERT IMBRECHTS SMETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUIDO GEZELLELAAN 7; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16650879 (+32-16650879) 16650879 (+32-16650879)

Fax (fax): +32 (4) 381-98-60 +32 (4) 381-98-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERT IMBRECHTS SMETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERT IMBRECHTS SMETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERT IMBRECHTS SMETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERT IMBRECHTS SMETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERT IMBRECHTS SMETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERT IMBRECHTS SMETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERT IMBRECHTS SMETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERT IMBRECHTS SMETS
Products information GILBERT IMBRECHTS SMETS

BTW identificatienummer (tax): BE09580596923
Ondernemingsnummer: 2059082031
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 386,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERT IMBRECHTS SMETS
(Get full report from official database of BE for GILBERT IMBRECHTS SMETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERT IMBRECHTS SMETS
Addition kinds of activities for GILBERT IMBRECHTS SMETS

513701. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear
07240000. Katoen ginning | Cotton ginning
23939904. Theezakjes, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Tea bags, fabric: made from purchased materials
26529900. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
37280000. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
72219904. Schoolfotograaf | School photographer
73890309. Trade show arrangement | Trade show arrangement
80490101. Diëtist | Dietician

Werken bij GILBERT IMBRECHTS SMETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERT IMBRECHTS SMETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERT IMBRECHTS SMETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERT IMBRECHTS SMETS. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Studentenjob

  Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

 • Schoonmaker studentencafé (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

 • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

 • Technical Support Engineer (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Hydro Building Systems

  Type: Vaste Job

  Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

 • Business Developer Trifinance (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

  Type: Vaste Job

  Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

 • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

 • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

  Regio: NIEUWRODE

  Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

 • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

  Regio: MEERDONK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: BOARDHOUSE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van GILBERT IMBRECHTS SMETS in sociale netwerken
Look for responds of GILBERT IMBRECHTS SMETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERT IMBRECHTS SMETS. Laat een reactie achter voor GILBERT IMBRECHTS SMETS. GILBERT IMBRECHTS SMETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERT IMBRECHTS SMETS. Leave a respond for GILBERT IMBRECHTS SMETS. GILBERT IMBRECHTS SMETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERT IMBRECHTS SMETS op de google maps. Adres en contacten GILBERT IMBRECHTS SMETS
Location of GILBERT IMBRECHTS SMETS on the google maps. Address and contacts of GILBERT IMBRECHTS SMETS

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERT IMBRECHTS SMETS GILBERT IMBRECHTS SMETS: BASE MONS | FA. VAN WESEPOEL GEBRS | International Meat Productions BVBA | CONTAINERPARK MALDEGEM | D&V Motor NV

Other related companies as GILBERT IMBRECHTS SMETS: BASE MONS | FA. VAN WESEPOEL GEBRS | International Meat Productions BVBA | CONTAINERPARK MALDEGEM | D&V Motor NV

GILBERT IMBRECHTS SMETS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERT IMBRECHTS SMETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09580596923. Het bedrijf GILBERT IMBRECHTS SMETS bevindt zich op het adres: GUIDO GEZELLELAAN 7; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 386,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Machines pour Travaux Préparatoires..
De hoofdactiviteit van GILBERT IMBRECHTS SMETS is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERT IMBRECHTS SMETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERT IMBRECHTS SMETS, openstaande posities, locatie van GILBERT IMBRECHTS SMETS op de kaart.

GILBERT IMBRECHTS SMETS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILBERT IMBRECHTS SMETS, company assigned to the tax number BE09580596923. The company GILBERT IMBRECHTS SMETS is located at the address: GUIDO GEZELLELAAN 7; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 386,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. List of products are Produits: Machines pour Travaux Préparatoires..
The main activity of GILBERT IMBRECHTS SMETS is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERT IMBRECHTS SMETS is not available. You also can look at reviews of GILBERT IMBRECHTS SMETS, open positions, location of GILBERT IMBRECHTS SMETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERT IMBRECHTS SMETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERT IMBRECHTS SMETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERT IMBRECHTS SMETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERT IMBRECHTS SMETS, employees, financial statistics.