FRAIKIN BELGIUM T.R.

Contactgegevens FRAIKIN BELGIUM T.R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRAIKIN BELGIUM T.R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRAIKIN BELGIUM T.R.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEAULIEUSTRAAT 10; 1830; MACHELEN, België

Telefoon (phone): 22578890 (+32-22578890) 22578890 (+32-22578890)

Fax (fax): +32 (13) 316-63-20 +32 (13) 316-63-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRAIKIN BELGIUM T.R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRAIKIN BELGIUM T.R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRAIKIN BELGIUM T.R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRAIKIN BELGIUM T.R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRAIKIN BELGIUM T.R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRAIKIN BELGIUM T.R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRAIKIN BELGIUM T.R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRAIKIN BELGIUM T.R.
Products information FRAIKIN BELGIUM T.R.

BTW identificatienummer (tax): BE04161865234
Ondernemingsnummer: 1868743896
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRAIKIN BELGIUM T.R.
(Get full report from official database of BE for FRAIKIN BELGIUM T.R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRAIKIN BELGIUM T.R.
Addition kinds of activities for FRAIKIN BELGIUM T.R.

2819. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
138100. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
28190915. Kwikverbindingen of zouten, anorganisch | Mercury compounds or salts, inorganic
28650203. benzine | Benzene
73899908. Kosmetische kits, montage en verpakking | Cosmetic kits, assembling and packaging

Werken bij FRAIKIN BELGIUM T.R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRAIKIN BELGIUM T.R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRAIKIN BELGIUM T.R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRAIKIN BELGIUM T.R.. Looking for open vacancies in other companies

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Kelner gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

 • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Kelner (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: DE TRUTSELAAR

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

 • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Planner (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: NDQ

  Type: Vaste Job

  Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

 • Autotechnieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: DI NITTO

  Type: Vaste Job

  Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

 • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

 • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Voedingdeskundige (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

 • Onafhankelijk consultant (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van FRAIKIN BELGIUM T.R. in sociale netwerken
Look for responds of FRAIKIN BELGIUM T.R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRAIKIN BELGIUM T.R.. Laat een reactie achter voor FRAIKIN BELGIUM T.R.. FRAIKIN BELGIUM T.R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRAIKIN BELGIUM T.R.. Leave a respond for FRAIKIN BELGIUM T.R.. FRAIKIN BELGIUM T.R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRAIKIN BELGIUM T.R. op de google maps. Adres en contacten FRAIKIN BELGIUM T.R.
Location of FRAIKIN BELGIUM T.R. on the google maps. Address and contacts of FRAIKIN BELGIUM T.R.

Andere gerelateerde bedrijven als come FRAIKIN BELGIUM T.R. FRAIKIN BELGIUM T.R.: Matrassenreus-Abor bvba | BAUDEWYNS | RENIER MOORS | MODE-RO-STRAAT | CH. HEINEN

Other related companies as FRAIKIN BELGIUM T.R.: Matrassenreus-Abor bvba | BAUDEWYNS | RENIER MOORS | MODE-RO-STRAAT | CH. HEINEN

FRAIKIN BELGIUM T.R. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRAIKIN BELGIUM T.R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04161865234. Het bedrijf FRAIKIN BELGIUM T.R. bevindt zich op het adres: BEAULIEUSTRAAT 10; 1830; MACHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle..
De hoofdactiviteit van FRAIKIN BELGIUM T.R. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRAIKIN BELGIUM T.R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRAIKIN BELGIUM T.R., openstaande posities, locatie van FRAIKIN BELGIUM T.R. op de kaart.

FRAIKIN BELGIUM T.R. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRAIKIN BELGIUM T.R., company assigned to the tax number BE04161865234. The company FRAIKIN BELGIUM T.R. is located at the address: BEAULIEUSTRAAT 10; 1830; MACHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. List of products are Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle..
The main activity of FRAIKIN BELGIUM T.R. is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRAIKIN BELGIUM T.R. is not available. You also can look at reviews of FRAIKIN BELGIUM T.R., open positions, location of FRAIKIN BELGIUM T.R. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRAIKIN BELGIUM T.R., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRAIKIN BELGIUM T.R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRAIKIN BELGIUM T.R., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRAIKIN BELGIUM T.R., employees, financial statistics.