D.K. RENTAL

Contactgegevens D.K. RENTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.K. RENTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.K. RENTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EXPRESWEG 30; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 056614800^^056622622 (+32-056614800^^056622622) 056614800^^056622622 (+32-056614800^^056622622)

Fax (fax): +32 (87) 956-49-85 +32 (87) 956-49-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.K. RENTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.K. RENTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.K. RENTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.K. RENTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.K. RENTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.K. RENTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.K. RENTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.K. RENTAL
Products information D.K. RENTAL

BTW identificatienummer (tax): BE09915679931
Ondernemingsnummer: 7496215820
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche,Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Elévateurs à Nacelle.^^Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.K. RENTAL
(Get full report from official database of BE for D.K. RENTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.K. RENTAL
Addition kinds of activities for D.K. RENTAL

362400. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
20150206. Eenden, geslacht en gekleed | Ducks, slaughtered and dressed
23399900. Dames- en mantelkleding, nec, nec | Women's and misses' outerwear, nec, nec
28449905. Toilet preparaten | Toilet preparations
30691502. Gietstukken, rubber | Castings, rubber
38290502. Electrogamma ray loggers | Electrogamma ray loggers
39490805. Dartboards en accessoires | Dartboards and accessories
49590302. Milieuopruimingsdiensten | Environmental cleanup services

Werken bij D.K. RENTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.K. RENTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.K. RENTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.K. RENTAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Natlakspuiter (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een natlakspuiter. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontkorrelen • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontvetten • Je zal de oppervlakken klaarmaken al naargelang het soort drager (ontvetten, afdekken, zandstralen, ...) • De lak aanbrengen • Je zal de voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen • Werken in de verfcabine • Alles afwerken

 • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: SKILLFLEX

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lenaarts – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LENAARTS)

  Regio: SINT-LENAARTS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

  Regio: BAVIKHOVE

  Bedrijf: BELLE & MOI

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

 • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

  Type: Vaste Job

  prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

 • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: vind!

  Type: Vaste Job

  Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

 • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vaste Job

  Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

Zoek naar antwoorden van D.K. RENTAL in sociale netwerken
Look for responds of D.K. RENTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.K. RENTAL. Laat een reactie achter voor D.K. RENTAL. D.K. RENTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.K. RENTAL. Leave a respond for D.K. RENTAL. D.K. RENTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.K. RENTAL op de google maps. Adres en contacten D.K. RENTAL
Location of D.K. RENTAL on the google maps. Address and contacts of D.K. RENTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come D.K. RENTAL D.K. RENTAL: JOCELYNE DEMEYERE | Structure ASBL | COIFFURE RITA | Van Wissen A | SOPHIE SCHYNS

Other related companies as D.K. RENTAL: JOCELYNE DEMEYERE | Structure ASBL | COIFFURE RITA | Van Wissen A | SOPHIE SCHYNS

D.K. RENTAL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.K. RENTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09915679931. Het bedrijf D.K. RENTAL bevindt zich op het adres: EXPRESWEG 30; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche,Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Elévateurs à Nacelle.^^Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle..
De hoofdactiviteit van D.K. RENTAL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.K. RENTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.K. RENTAL, openstaande posities, locatie van D.K. RENTAL op de kaart.

D.K. RENTAL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.K. RENTAL, company assigned to the tax number BE09915679931. The company D.K. RENTAL is located at the address: EXPRESWEG 30; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. List of products are Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche,Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Elévateurs à Nacelle.^^Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle..
The main activity of D.K. RENTAL is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of D.K. RENTAL is not available. You also can look at reviews of D.K. RENTAL, open positions, location of D.K. RENTAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.K. RENTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.K. RENTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.K. RENTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.K. RENTAL, employees, financial statistics.