BT BELGIUM

Contactgegevens BT BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BT BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BT BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FOTOGRAFIELAAN 47-49; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38207600 (+32-38207600) 38207600 (+32-38207600)

Fax (fax): +32 (81) 438-28-66 +32 (81) 438-28-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BT BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BT BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BT BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BT BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BT BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BT BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BT BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BT BELGIUM
Products information BT BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE06071838378
Ondernemingsnummer: 6760406494
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Grues,Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BT BELGIUM
(Get full report from official database of BE for BT BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BT BELGIUM
Addition kinds of activities for BT BELGIUM

32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
34999910. Boor stands | Drill stands
45819904. Luchthaven terminal diensten | Airport terminal services
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear
59990905. Incontinente zorgproducten | Incontinent care products

Werken bij BT BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BT BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BT BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BT BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

 • Magazijnier (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen en de orde en netheid in het magazijn.

 • Magazijnier (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

 • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

 • Magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

 • Student klusjesman 1 dag per week (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

  Type: Studentenjob

  ben je een dag in de week vrij, steek je graag de handen uit de mouwen en verdien je graag een centje bij? je staat in voor algemene klusjes in het magazijn; schilderwerken, lampen vervangen,...

 • Jobstudent Kelner (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 1898 THE POST

  Type: Studentenjob

  1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

 • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

 • Kraantechnieker (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Vaste Job

  Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

 • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

 • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

 • Buyer / Aankoper (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van BT BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of BT BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BT BELGIUM. Laat een reactie achter voor BT BELGIUM. BT BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BT BELGIUM. Leave a respond for BT BELGIUM. BT BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BT BELGIUM op de google maps. Adres en contacten BT BELGIUM
Location of BT BELGIUM on the google maps. Address and contacts of BT BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come BT BELGIUM BT BELGIUM: ESTHETIEK JELA | TROPISCH INSTITUUT | Acx I | F. HUMBLET | POMPOLINO/VANOIRBEEK WENDY

Other related companies as BT BELGIUM: ESTHETIEK JELA | TROPISCH INSTITUUT | Acx I | F. HUMBLET | POMPOLINO/VANOIRBEEK WENDY

BT BELGIUM is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BT BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071838378. Het bedrijf BT BELGIUM bevindt zich op het adres: FOTOGRAFIELAAN 47-49; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van BT BELGIUM is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BT BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BT BELGIUM, openstaande posities, locatie van BT BELGIUM op de kaart.

BT BELGIUM is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BT BELGIUM, company assigned to the tax number BE06071838378. The company BT BELGIUM is located at the address: FOTOGRAFIELAAN 47-49; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. List of products are Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of BT BELGIUM is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BT BELGIUM is not available. You also can look at reviews of BT BELGIUM, open positions, location of BT BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BT BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BT BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BT BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BT BELGIUM, employees, financial statistics.