BARLOW LOCATION MAINTENANCE

Contactgegevens BARLOW LOCATION MAINTENANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BARLOW LOCATION MAINTENANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BARLOW LOCATION MAINTENANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE A. BOLLAND; 6041; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71370947 (+32-71370947) 71370947 (+32-71370947)

Fax (fax): +32 (4) 254-49-98 +32 (4) 254-49-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BARLOW LOCATION MAINTENANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BARLOW LOCATION MAINTENANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BARLOW LOCATION MAINTENANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BARLOW LOCATION MAINTENANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BARLOW LOCATION MAINTENANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BARLOW LOCATION MAINTENANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BARLOW LOCATION MAINTENANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BARLOW LOCATION MAINTENANCE
Products information BARLOW LOCATION MAINTENANCE

BTW identificatienummer (tax): BE09534179687
Ondernemingsnummer: 3910003662
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques,Chariots Elévateurs à Fourche.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BARLOW LOCATION MAINTENANCE
(Get full report from official database of BE for BARLOW LOCATION MAINTENANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BARLOW LOCATION MAINTENANCE
Addition kinds of activities for BARLOW LOCATION MAINTENANCE

384299. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
503302. Isolatiematerialen | Insulation materials
28139902. aërosolen | Aerosols
32990406. Sokkels, statuary: papier mache of gips van Parijs | Pedestals, statuary: papier mache or plaster of paris
37140113. Brandstofsystemen en onderdelen, motorvoertuig | Fuel systems and parts, motor vehicle
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall
79910100. Fysieke fitnessclubs met trainingsapparatuur | Physical fitness clubs with training equipment
80999906. Voedingsdiensten | Nutrition services
97119900. Nationale veiligheid, nec | National security, nec

Werken bij BARLOW LOCATION MAINTENANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BARLOW LOCATION MAINTENANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BARLOW LOCATION MAINTENANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BARLOW LOCATION MAINTENANCE. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

 • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

 • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

 • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Stagiair HR Consultant - Werving en Selectie (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP TalentXperts

  Type: Studentenjob

  Als Stagiair HR Consultant word je ingezet in het team van ASAP TalentXperts, het selectiekantoor binnen de ASAP HR Group, met als kerntaken: Werving & Selectie, Testing & Assessment, Loopbaanbegeleiding en outplacement. Je takenpakket zal ondermeer bestaan uit: Werving/selectie (focus van de stage) o Inputten CV's o Verwerking kandidaten o Inputten van vacatures o updaten jobsites o Publicatie van vacatures jobsites o Input van interview verslagen o voorstellingsmails o Search acties o Bijwonen van sollicitatiegesprekken en na verloop van tijd het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken (samen met ervaren HR Advisor) Assessment o Aanmaken van kandidaten in Thalento (testtool) o Testen klaarzetten in Thalento o De testcomputer opstarten en klaarzetten voor kandidaat Algemeen o Helpen bij voorbereiding van beurzen o Helpen bij voorbereiding van klanten-events o Ondersteunen bij het voorbereiden van commerciële acties

 • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

 • Stage IT (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

 • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mourik

  Type: Vaste Job

  Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

 • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • Financial Controller (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

 • Kelner (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DE CELT

  Type: Flexijob

  Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

 • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van BARLOW LOCATION MAINTENANCE in sociale netwerken
Look for responds of BARLOW LOCATION MAINTENANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BARLOW LOCATION MAINTENANCE. Laat een reactie achter voor BARLOW LOCATION MAINTENANCE. BARLOW LOCATION MAINTENANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BARLOW LOCATION MAINTENANCE. Leave a respond for BARLOW LOCATION MAINTENANCE. BARLOW LOCATION MAINTENANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BARLOW LOCATION MAINTENANCE op de google maps. Adres en contacten BARLOW LOCATION MAINTENANCE
Location of BARLOW LOCATION MAINTENANCE on the google maps. Address and contacts of BARLOW LOCATION MAINTENANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come BARLOW LOCATION MAINTENANCE BARLOW LOCATION MAINTENANCE: FREDERIC BLAISE | Szmida K | JULIA WERY | VERA BORGHGRAEF | Shotokan Karateclub BKC

Other related companies as BARLOW LOCATION MAINTENANCE: FREDERIC BLAISE | Szmida K | JULIA WERY | VERA BORGHGRAEF | Shotokan Karateclub BKC

BARLOW LOCATION MAINTENANCE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BARLOW LOCATION MAINTENANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09534179687. Het bedrijf BARLOW LOCATION MAINTENANCE bevindt zich op het adres: RUE A. BOLLAND; 6041; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 572,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques,Chariots Elévateurs à Fourche..
De hoofdactiviteit van BARLOW LOCATION MAINTENANCE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BARLOW LOCATION MAINTENANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BARLOW LOCATION MAINTENANCE, openstaande posities, locatie van BARLOW LOCATION MAINTENANCE op de kaart.

BARLOW LOCATION MAINTENANCE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BARLOW LOCATION MAINTENANCE, company assigned to the tax number BE09534179687. The company BARLOW LOCATION MAINTENANCE is located at the address: RUE A. BOLLAND; 6041; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 572,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. List of products are Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques,Chariots Elévateurs à Fourche..
The main activity of BARLOW LOCATION MAINTENANCE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BARLOW LOCATION MAINTENANCE is not available. You also can look at reviews of BARLOW LOCATION MAINTENANCE, open positions, location of BARLOW LOCATION MAINTENANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BARLOW LOCATION MAINTENANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BARLOW LOCATION MAINTENANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BARLOW LOCATION MAINTENANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BARLOW LOCATION MAINTENANCE, employees, financial statistics.