GARAGE EURO-FORKLIFTS

Contactgegevens GARAGE EURO-FORKLIFTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE EURO-FORKLIFTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE EURO-FORKLIFTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MONNIKENWERVE 135; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50450450 (+32-50450450) 50450450 (+32-50450450)

Fax (fax): +32 (86) 110-39-67 +32 (86) 110-39-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE EURO-FORKLIFTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE EURO-FORKLIFTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE EURO-FORKLIFTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE EURO-FORKLIFTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE EURO-FORKLIFTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE EURO-FORKLIFTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE EURO-FORKLIFTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE EURO-FORKLIFTS
Products information GARAGE EURO-FORKLIFTS

BTW identificatienummer (tax): BE03481811523
Ondernemingsnummer: 7152069091
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Elevateurs à Nacelle,Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Elévateurs à Nacelle.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Entretien and réparations de voitures. Location de machines-outils and de matériel de bricolage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE EURO-FORKLIFTS
(Get full report from official database of BE for GARAGE EURO-FORKLIFTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE EURO-FORKLIFTS
Addition kinds of activities for GARAGE EURO-FORKLIFTS

9229. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
308901. Plastics containers, behalve schuim | Plastics containers, except foam
20410302. Pizza mengt | Pizza mixes
29920000. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
35410601. Cutoff machines (metaalbewerking machines) | Cutoff machines (metalworking machinery)
36430306. Soldeerloze aansluitingen (elektrische bedradingstoestellen) | Solderless connectors (electric wiring devices)
59490204. Patronen: naaien, breien en naaldwerk | Patterns: sewing, knitting and needlework
79991302. Gokkenvestiging | Gambling establishment

Werken bij GARAGE EURO-FORKLIFTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE EURO-FORKLIFTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE EURO-FORKLIFTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE EURO-FORKLIFTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur fonteinen (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

 • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

 • CHAUFFEUR CE VOOR TRANSPORT STEENSLAG OF ZAND (REKKEM)

  Regio: REKKEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Rekkem zoeken wij een vrachtwagenchauffeur en zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Nationaal transport van steenslag of zand Hoofdzakelijk transport met kipper van en naar bedrijven Bestelbonnen laten aftekenen bij de klant

 • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

  Regio: BESELARE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

 • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

 • Schoonmaken bij mensen thuis met dienstencheques (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: VEREM CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de huishoudelijke taken bij mensen thuis.

 • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

 • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

 • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

 • Assistent Quality (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

 • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Montagewerk

 • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: KLAVERTJE 4

  Type: Werfreserve

  Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van GARAGE EURO-FORKLIFTS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE EURO-FORKLIFTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE EURO-FORKLIFTS. Laat een reactie achter voor GARAGE EURO-FORKLIFTS. GARAGE EURO-FORKLIFTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE EURO-FORKLIFTS. Leave a respond for GARAGE EURO-FORKLIFTS. GARAGE EURO-FORKLIFTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE EURO-FORKLIFTS op de google maps. Adres en contacten GARAGE EURO-FORKLIFTS
Location of GARAGE EURO-FORKLIFTS on the google maps. Address and contacts of GARAGE EURO-FORKLIFTS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE EURO-FORKLIFTS GARAGE EURO-FORKLIFTS: RESTAURANT LE LOTUS BLEU | Aldia NV | Codipar | KOMPAKT HIFI BVBA | Property Finance and Management

Other related companies as GARAGE EURO-FORKLIFTS: RESTAURANT LE LOTUS BLEU | Aldia NV | Codipar | KOMPAKT HIFI BVBA | Property Finance and Management

GARAGE EURO-FORKLIFTS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE EURO-FORKLIFTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03481811523. Het bedrijf GARAGE EURO-FORKLIFTS bevindt zich op het adres: MONNIKENWERVE 135; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Entretien and réparations de voitures. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Lijst met producten zijn Produits: Elevateurs à Nacelle,Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Elévateurs à Nacelle..
De hoofdactiviteit van GARAGE EURO-FORKLIFTS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE EURO-FORKLIFTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE EURO-FORKLIFTS, openstaande posities, locatie van GARAGE EURO-FORKLIFTS op de kaart.

GARAGE EURO-FORKLIFTS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE EURO-FORKLIFTS, company assigned to the tax number BE03481811523. The company GARAGE EURO-FORKLIFTS is located at the address: MONNIKENWERVE 135; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Entretien and réparations de voitures. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. List of products are Produits: Elevateurs à Nacelle,Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Elévateurs à Nacelle..
The main activity of GARAGE EURO-FORKLIFTS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE EURO-FORKLIFTS is not available. You also can look at reviews of GARAGE EURO-FORKLIFTS, open positions, location of GARAGE EURO-FORKLIFTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE EURO-FORKLIFTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE EURO-FORKLIFTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE EURO-FORKLIFTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE EURO-FORKLIFTS, employees, financial statistics.