GEERTS & KINDEREN

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • GEERTS & KINDEREN

Contactgegevens GEERTS & KINDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERTS & KINDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERTS & KINDEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHROEILAAN 21; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38276279 (+32-38276279) 38276279 (+32-38276279)

Fax (fax): +32 (2) 624-57-31 +32 (2) 624-57-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERTS & KINDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERTS & KINDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERTS & KINDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERTS & KINDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERTS & KINDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERTS & KINDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERTS & KINDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERTS & KINDEREN
Products information GEERTS & KINDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE08307556152
Ondernemingsnummer: 3349151611
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Travaux de Démolition.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERTS & KINDEREN
(Get full report from official database of BE for GEERTS & KINDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERTS & KINDEREN
Addition kinds of activities for GEERTS & KINDEREN

508403. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
01190403. Rye boerderij | Rye farm
20230210. Verdampte wei | Evaporated whey
24390000. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
35890204. Vaatwasmachines, commercieel | Dishwashing machines, commercial
36990203. Lasapparatuur en apparatuur, ultrasone | Welding machines and equipment, ultrasonic
50230500. Decoratieve woninginrichting en benodigdheden | Decorative home furnishings and supplies

Werken bij GEERTS & KINDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERTS & KINDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERTS & KINDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERTS & KINDEREN. Looking for open vacancies in other companies

 • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

 • POETSHULP regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

 • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Genk en omgeving

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

 • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

 • JOBSTUDENT ZELFBEDIENING EN ONTHAAL (OOSTVLETEREN)

  Regio: OOSTVLETEREN

  Bedrijf: DE ZONNEGLOED

  Type: Studentenjob

  Periode: weekends en schoolvakanties 2018 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat om te werken in een dierenpark in de zelfbediening en het onthaal. De zelfbediening met al zijn neventaken: aanvullen koelkast, contacten klanten, opkuis,... Interesse? Neem dringend contact met ons op.

 • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Hays Zaventem

  Type: Vaste Job

  * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

 • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Vaste Job

  -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

 • Jobcoach (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: MESENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

Zoek naar antwoorden van GEERTS & KINDEREN in sociale netwerken
Look for responds of GEERTS & KINDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERTS & KINDEREN. Laat een reactie achter voor GEERTS & KINDEREN. GEERTS & KINDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERTS & KINDEREN. Leave a respond for GEERTS & KINDEREN. GEERTS & KINDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERTS & KINDEREN op de google maps. Adres en contacten GEERTS & KINDEREN
Location of GEERTS & KINDEREN on the google maps. Address and contacts of GEERTS & KINDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERTS & KINDEREN GEERTS & KINDEREN: Alfastar Benelux SA | L?ONARD | Leeslust (De) | Descamps BVBA | Hauptman Helena

Other related companies as GEERTS & KINDEREN: Alfastar Benelux SA | L?ONARD | Leeslust (De) | Descamps BVBA | Hauptman Helena

GEERTS & KINDEREN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERTS & KINDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307556152. Het bedrijf GEERTS & KINDEREN bevindt zich op het adres: SCHROEILAAN 21; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 231,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Travaux de Démolition.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van GEERTS & KINDEREN is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERTS & KINDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERTS & KINDEREN, openstaande posities, locatie van GEERTS & KINDEREN op de kaart.

GEERTS & KINDEREN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERTS & KINDEREN, company assigned to the tax number BE08307556152. The company GEERTS & KINDEREN is located at the address: SCHROEILAAN 21; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 231,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Travaux de Démolition.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of GEERTS & KINDEREN is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERTS & KINDEREN is not available. You also can look at reviews of GEERTS & KINDEREN, open positions, location of GEERTS & KINDEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERTS & KINDEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERTS & KINDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERTS & KINDEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERTS & KINDEREN, employees, financial statistics.