PARMENTIER E.F.

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • PARMENTIER E.F.

Contactgegevens PARMENTIER E.F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARMENTIER E.F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARMENTIER E.F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NAMUR 64; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67217121 (+32-67217121) 67217121 (+32-67217121)

Fax (fax): +32 (55) 280-11-86 +32 (55) 280-11-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARMENTIER E.F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARMENTIER E.F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARMENTIER E.F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARMENTIER E.F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARMENTIER E.F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARMENTIER E.F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARMENTIER E.F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARMENTIER E.F.
Products information PARMENTIER E.F.

BTW identificatienummer (tax): BE01955535888
Ondernemingsnummer: 3256042480
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Appareils de Levage.. Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements divers pour l?industrie Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARMENTIER E.F.
(Get full report from official database of BE for PARMENTIER E.F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARMENTIER E.F.
Addition kinds of activities for PARMENTIER E.F.

329204. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
346203. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
357299. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
394406. Speeltreinen, vliegtuigen en auto's | Toy trains, airplanes, and automobiles
39990703. Bloemen, kunstmatig en bewaard gebleven | Flowers, artificial and preserved

Werken bij PARMENTIER E.F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARMENTIER E.F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARMENTIER E.F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARMENTIER E.F.. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

 • Stoffeerder | Dagdienst | Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het stofferen van boxsprings. Je hebt ook voor detail en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Daarnast werk je samen met alle andere afdelingen om kwaliteit te verzekeren.

 • Banketbakker M/V (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: JOBCONNECTION

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

 • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

 • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

 • Huishoudhulp/Poetshulp regio Brakel - Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: AQUAFIN

  Type: Vaste Job

  Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

 • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Lineas Group

  Type: Vaste Job

  Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

 • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JBC

  Type: Vaste Job

  Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

 • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

 • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

  Regio: HAASRODE

  Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

 • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Leercontract

  #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

Zoek naar antwoorden van PARMENTIER E.F. in sociale netwerken
Look for responds of PARMENTIER E.F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARMENTIER E.F.. Laat een reactie achter voor PARMENTIER E.F.. PARMENTIER E.F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARMENTIER E.F.. Leave a respond for PARMENTIER E.F.. PARMENTIER E.F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARMENTIER E.F. op de google maps. Adres en contacten PARMENTIER E.F.
Location of PARMENTIER E.F. on the google maps. Address and contacts of PARMENTIER E.F.

Andere gerelateerde bedrijven als come PARMENTIER E.F. PARMENTIER E.F.: De Cubber K | UNITRADE | DIRK DE RO | LE JOURNAL DE NIVELLES | CHARLOTTE HUYGHE

Other related companies as PARMENTIER E.F.: De Cubber K | UNITRADE | DIRK DE RO | LE JOURNAL DE NIVELLES | CHARLOTTE HUYGHE

PARMENTIER E.F. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARMENTIER E.F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955535888. Het bedrijf PARMENTIER E.F. bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NAMUR 64; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements divers pour l?industrie Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Appareils de Levage.. Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche..
De hoofdactiviteit van PARMENTIER E.F. is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARMENTIER E.F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARMENTIER E.F., openstaande posities, locatie van PARMENTIER E.F. op de kaart.

PARMENTIER E.F. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARMENTIER E.F., company assigned to the tax number BE01955535888. The company PARMENTIER E.F. is located at the address: CHAUSS?E DE NAMUR 64; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements divers pour l?industrie Equipements pour la construction Gr. List of products are Produits: Appareils de Levage.. Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche..
The main activity of PARMENTIER E.F. is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PARMENTIER E.F. is not available. You also can look at reviews of PARMENTIER E.F., open positions, location of PARMENTIER E.F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARMENTIER E.F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARMENTIER E.F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARMENTIER E.F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARMENTIER E.F., employees, financial statistics.