PLEVAM

Contactgegevens PLEVAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLEVAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLEVAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERHEIDSSTRAAT 28; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51485081 (+32-51485081) 51485081 (+32-51485081)

Fax (fax): +32 (69) 860-40-24 +32 (69) 860-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLEVAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLEVAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLEVAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLEVAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLEVAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLEVAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLEVAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLEVAM
Products information PLEVAM

BTW identificatienummer (tax): BE02418609619
Ondernemingsnummer: 8542114257
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Révision du Moteur.. Types de Machines: Echafaudages.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLEVAM
(Get full report from official database of BE for PLEVAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLEVAM
Addition kinds of activities for PLEVAM

275400. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
20139902. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), uit gekocht vlees | Canned meats (except baby food), from purchased meat
32719901. Architectonisch beton: blokkeren, splitsen, wisselen, scherm, enz. | Architectural concrete: block, split, fluted, screen, etc.
35110101. Gas turbine generator set units, compleet | Gas turbine generator set units, complete
38260307. Turbidometers | Turbidometers
42159902. Motorbezorgdienst | Motorcycle delivery service
57319910. Metaaldetectoren | Metal detectors
63519903. Aansprakelijkheidsverzekering | Liability insurance
72130101. Tafelafdekking | Table cover supply

Werken bij PLEVAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLEVAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLEVAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLEVAM. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

 • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wortegem-Petegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

  Regio: MENDONK

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Studentenjob

  Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

 • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

 • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DECOSPAN

  Type: Vaste Job

  De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

 • Studiebegeleider rechten (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

 • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

 • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van PLEVAM in sociale netwerken
Look for responds of PLEVAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLEVAM. Laat een reactie achter voor PLEVAM. PLEVAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLEVAM. Leave a respond for PLEVAM. PLEVAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLEVAM op de google maps. Adres en contacten PLEVAM
Location of PLEVAM on the google maps. Address and contacts of PLEVAM

Andere gerelateerde bedrijven als come PLEVAM PLEVAM: COLSON S. | CARLOS DE SCHEPPER | MAEYENS WERNER | CENTRE DENTAIRE MALIBRAN | BAETEN COMPUTERS

Other related companies as PLEVAM: COLSON S. | CARLOS DE SCHEPPER | MAEYENS WERNER | CENTRE DENTAIRE MALIBRAN | BAETEN COMPUTERS

PLEVAM is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLEVAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02418609619. Het bedrijf PLEVAM bevindt zich op het adres: NIJVERHEIDSSTRAAT 28; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Révision du Moteur.. Types de Machines: Echafaudages..
De hoofdactiviteit van PLEVAM is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLEVAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLEVAM, openstaande posities, locatie van PLEVAM op de kaart.

PLEVAM is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLEVAM, company assigned to the tax number BE02418609619. The company PLEVAM is located at the address: NIJVERHEIDSSTRAAT 28; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Entretien and réparations de voitures. List of products are Services: Révision du Moteur.. Types de Machines: Echafaudages..
The main activity of PLEVAM is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PLEVAM is not available. You also can look at reviews of PLEVAM, open positions, location of PLEVAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLEVAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLEVAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLEVAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLEVAM, employees, financial statistics.