HAVART

Contactgegevens HAVART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAVART: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAVART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HEUSEUX 42; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43773754 (+32-43773754) 43773754 (+32-43773754)

Fax (fax): +32 (9) 347-72-22 +32 (9) 347-72-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAVART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAVART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAVART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAVART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAVART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAVART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAVART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAVART
Products information HAVART

BTW identificatienummer (tax): BE03038513183
Ondernemingsnummer: 5550811767
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Déménagements Domestiques.. Marchandises Transportées: Machines.. Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Grues,Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Déménagements. Equipements pour la construction Constructions métalliques Fab. Transports routiers de marchandises

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAVART
(Get full report from official database of BE for HAVART)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAVART
Addition kinds of activities for HAVART

1721. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
07830202. Bracing diensten, sierboom | Bracing services, ornamental tree
33120103. Bijenkorf-cokeovenproducten | Beehive coke oven products
41119900. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
73890413. Textiel, sponzen of krimpen | Textiles, sponging or shrinking

Werken bij HAVART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAVART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAVART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAVART. Looking for open vacancies in other companies

 • Planner (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

 • Magazijnier/containerbouwer m/v te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het opbouwen van containers (ijzeren winkelkarren) die gebruikt worden voor het rondhalen van bestellingen. Het betreft fysiek werk waarbij handigheid vereist is. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden voor taken als laden/lossen, retour, ...

 • TECHNIEKER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

 • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

 • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

 • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

 • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

 • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

 • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van HAVART in sociale netwerken
Look for responds of HAVART in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAVART. Laat een reactie achter voor HAVART. HAVART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAVART. Leave a respond for HAVART. HAVART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAVART op de google maps. Adres en contacten HAVART
Location of HAVART on the google maps. Address and contacts of HAVART

Andere gerelateerde bedrijven als come HAVART HAVART: HUIS JESTIE | Soupart F | Vandecasteele NV | Cremers Ribert NV | GARAGE NOVA

Other related companies as HAVART: HUIS JESTIE | Soupart F | Vandecasteele NV | Cremers Ribert NV | GARAGE NOVA

HAVART is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAVART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03038513183. Het bedrijf HAVART bevindt zich op het adres: RUE DE HEUSEUX 42; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 169,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Déménagements. Equipements pour la construction Constructions métalliques Fab. Transports routiers de marchandises. Lijst met producten zijn Activités: Déménagements Domestiques.. Marchandises Transportées: Machines.. Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van HAVART is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAVART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAVART, openstaande posities, locatie van HAVART op de kaart.

HAVART is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAVART, company assigned to the tax number BE03038513183. The company HAVART is located at the address: RUE DE HEUSEUX 42; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 169,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Déménagements. Equipements pour la construction Constructions métalliques Fab. Transports routiers de marchandises. List of products are Activités: Déménagements Domestiques.. Marchandises Transportées: Machines.. Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche,Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of HAVART is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HAVART is not available. You also can look at reviews of HAVART, open positions, location of HAVART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAVART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAVART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAVART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAVART, employees, financial statistics.