R.A.B.

Contactgegevens R.A.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.A.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.A.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOEBROEKSTRAAT 64; 3583; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11431256 (+32-11431256) 11431256 (+32-11431256)

Fax (fax): +32 (60) 191-41-54 +32 (60) 191-41-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.A.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.A.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.A.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.A.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.A.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.A.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.A.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.A.B.
Products information R.A.B.

BTW identificatienummer (tax): BE03662536621
Ondernemingsnummer: 7827178955
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activités: Préparation de terrain.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.A.B.
(Get full report from official database of BE for R.A.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.A.B.
Addition kinds of activities for R.A.B.

633100. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
17419909. Installatie van de installatie van een eenheid | Unit paver installation
28999926. Huishoudelijke tinten of kleurstoffen | Household tints or dyes
33579903. Apparaat fixture draad, nonferrous | Appliance fixture wire, nonferrous
33990102. Vlokken, metaal | Flakes, metal
34120000. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
38299900. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
39140308. Bakken, tin | Trays, pewter

Werken bij R.A.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.A.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.A.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.A.B.. Looking for open vacancies in other companies

 • Service- en onderhoudstechnieker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je verzekerd de service, onderhoud en herstellingen van de windturbines Je staat in voor de controle van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische herstellingen uit Je schrijft een gedetailleerd verslag

 • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

 • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

 • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

 • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

 • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: SACHA SCHOENEN

  Type: Studentenjob

  YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

 • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vaste Job

  Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

 • DERMATOLOOG (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

 • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van R.A.B. in sociale netwerken
Look for responds of R.A.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.A.B.. Laat een reactie achter voor R.A.B.. R.A.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.A.B.. Leave a respond for R.A.B.. R.A.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.A.B. op de google maps. Adres en contacten R.A.B.
Location of R.A.B. on the google maps. Address and contacts of R.A.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come R.A.B. R.A.B.: ECOLE BELGE de NAVIGATION de PLAISANCE EUROVOILE | COIFFURE EDITH | Laurensse Guido | WERNER VOLANT | Serge Kubla

Other related companies as R.A.B.: ECOLE BELGE de NAVIGATION de PLAISANCE EUROVOILE | COIFFURE EDITH | Laurensse Guido | WERNER VOLANT | Serge Kubla

R.A.B. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.A.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03662536621. Het bedrijf R.A.B. bevindt zich op het adres: SCHOEBROEKSTRAAT 64; 3583; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van R.A.B. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.A.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.A.B., openstaande posities, locatie van R.A.B. op de kaart.

R.A.B. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.A.B., company assigned to the tax number BE03662536621. The company R.A.B. is located at the address: SCHOEBROEKSTRAAT 64; 3583; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Gr. List of products are Activités: Préparation de terrain.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of R.A.B. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of R.A.B. is not available. You also can look at reviews of R.A.B., open positions, location of R.A.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.A.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.A.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.A.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.A.B., employees, financial statistics.