TERPA

Contactgegevens TERPA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TERPA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TERPA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BRANCHE PLANCHARD 171; 4430; ANS, België

Telefoon (phone): 42463674 (+32-42463674) 42463674 (+32-42463674)

Fax (fax): +32 (16) 120-88-28 +32 (16) 120-88-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TERPA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TERPA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TERPA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TERPA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TERPA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TERPA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TERPA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TERPA
Products information TERPA

BTW identificatienummer (tax): BE09460021972
Ondernemingsnummer: 8091949462
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Travaux de Démolition.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TERPA
(Get full report from official database of BE for TERPA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TERPA
Addition kinds of activities for TERPA

279101. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
382699. Analytische instrumenten, nec | Analytical instruments, nec
07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
22810103. Stopgaren, gesponnen | Darning yarn, spun
32590300. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
37999900. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
39910100. bezems | Brooms
51590000. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec

Werken bij TERPA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TERPA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TERPA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TERPA. Looking for open vacancies in other companies

 • Vuilnisophaler SUEZ (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco SUEZ zoekt versterking van het beladerteam. Ben jij gemotiveerd? Heb je geen schrik voor zware lichamelijke arbeid? Verdien je graag goed loon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat moet een belader kunnen? Een hele dag heffen en tillen Samenwerken met andere beladers en chauffeurs Vriendelijk en gemotiveerd zijn Zelfstandig alle sites binnen Limburg kunnen bereiken (Genk – Maasmechelen – Sint-Truiden) Goede kennis van het Nederlands

 • Toonbankverkoper (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

 • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

 • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

 • Bediende IT (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

  Type: Vaste Job

  Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

 • Onderhoudstechnieker (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

 • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

Zoek naar antwoorden van TERPA in sociale netwerken
Look for responds of TERPA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TERPA. Laat een reactie achter voor TERPA. TERPA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TERPA. Leave a respond for TERPA. TERPA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TERPA op de google maps. Adres en contacten TERPA
Location of TERPA on the google maps. Address and contacts of TERPA

Andere gerelateerde bedrijven als come TERPA TERPA: FORTIS | LUC VAN HAUTE | HENDRIK STRUYF | Rodon Watch SPRL | FELIPE GUERRERO LINEROS

Other related companies as TERPA: FORTIS | LUC VAN HAUTE | HENDRIK STRUYF | Rodon Watch SPRL | FELIPE GUERRERO LINEROS

TERPA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TERPA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09460021972. Het bedrijf TERPA bevindt zich op het adres: RUE BRANCHE PLANCHARD 171; 4430; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 548,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Travaux de Démolition..
De hoofdactiviteit van TERPA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TERPA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TERPA, openstaande posities, locatie van TERPA op de kaart.

TERPA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is TERPA, company assigned to the tax number BE09460021972. The company TERPA is located at the address: RUE BRANCHE PLANCHARD 171; 4430; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 548,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Travaux de Démolition..
The main activity of TERPA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TERPA is not available. You also can look at reviews of TERPA, open positions, location of TERPA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TERPA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TERPA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TERPA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TERPA, employees, financial statistics.