MARC JANSSENS

Contactgegevens MARC JANSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC JANSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC JANSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEVAERTLAAN 107; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 38880555 (+32-38880555) 38880555 (+32-38880555)

Fax (fax): +32 (61) 524-79-41 +32 (61) 524-79-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC JANSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC JANSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC JANSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC JANSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC JANSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC JANSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC JANSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC JANSSENS
Products information MARC JANSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE07338287353
Ondernemingsnummer: 4242065429
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Travaux de Démolition.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC JANSSENS
(Get full report from official database of BE for MARC JANSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC JANSSENS
Addition kinds of activities for MARC JANSSENS

14799901. Alunitische mijnbouw | Alunite mining
22530200. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
28190106. Jodium, elementair | Iodine, elemental
36990107. Elektrostatische deeltjesversnellers | Electrostatic particle accelerators
79110200. Dansinstructeur en schooldiensten | Dance instructor and school services

Werken bij MARC JANSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC JANSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC JANSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC JANSSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

 • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

 • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

 • Jobstudent (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Studentenjob

  Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

 • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

 • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

 • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

 • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

 • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Screening Media

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

 • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LA TRATTORIA

  Type: Flexijob

  U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

Zoek naar antwoorden van MARC JANSSENS in sociale netwerken
Look for responds of MARC JANSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC JANSSENS. Laat een reactie achter voor MARC JANSSENS. MARC JANSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC JANSSENS. Leave a respond for MARC JANSSENS. MARC JANSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC JANSSENS op de google maps. Adres en contacten MARC JANSSENS
Location of MARC JANSSENS on the google maps. Address and contacts of MARC JANSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC JANSSENS MARC JANSSENS: ANDERS DAN ANDERS | DROOPY DOG SALON | FA. CERVANTES GIELEN | Filsbas | FE. FAGNOUL

Other related companies as MARC JANSSENS: ANDERS DAN ANDERS | DROOPY DOG SALON | FA. CERVANTES GIELEN | Filsbas | FE. FAGNOUL

MARC JANSSENS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC JANSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07338287353. Het bedrijf MARC JANSSENS bevindt zich op het adres: GEVAERTLAAN 107; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Travaux de Démolition..
De hoofdactiviteit van MARC JANSSENS is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC JANSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC JANSSENS, openstaande posities, locatie van MARC JANSSENS op de kaart.

MARC JANSSENS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC JANSSENS, company assigned to the tax number BE07338287353. The company MARC JANSSENS is located at the address: GEVAERTLAAN 107; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Travaux de Démolition..
The main activity of MARC JANSSENS is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC JANSSENS is not available. You also can look at reviews of MARC JANSSENS, open positions, location of MARC JANSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC JANSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC JANSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC JANSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC JANSSENS, employees, financial statistics.