A A GEVACO

Contactgegevens A A GEVACO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A GEVACO: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A GEVACO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POSSONSDRIES 16; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14584507 (+32-14584507) 14584507 (+32-14584507)

Fax (fax): +32 (71) 323-67-66 +32 (71) 323-67-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A GEVACO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A GEVACO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A GEVACO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A GEVACO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A GEVACO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A GEVACO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A GEVACO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A GEVACO
Products information A A GEVACO

BTW identificatienummer (tax): BE07567626953
Ondernemingsnummer: 9475677490
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 751,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activités: Travaux de Démolition.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A GEVACO
(Get full report from official database of BE for A A GEVACO)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A GEVACO
Addition kinds of activities for A A GEVACO

226201. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
913199. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec
22419902. Katoen smalle stoffen | Cotton narrow fabrics
33399908. Germanium raffinage (primair) | Germanium refining (primary)
34420502. Lijstwerk en afwerking, met uitzondering van auto: metaal | Moldings and trim, except automobile: metal
35319908. Wegenbouw en onderhoudsmachines | Road construction and maintenance machinery
51220206. Tandenborstels, behalve elektrisch | Toothbrushes, except electric
59489901. Lederwaren, behalve bagage en schoenen | Leather goods, except luggage and shoes

Werken bij A A GEVACO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A GEVACO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A GEVACO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A GEVACO. Looking for open vacancies in other companies

 • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

 • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

 • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

 • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Studenten productie & magazijnwerk gezocht (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende grote klanten zijn wij op zoek naar STUDENTEN om onze teams te versterken! Ben jij doorheen de week enkele dagen beschikbaar en wil je graag een centje bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken studenten die in een productie of magazijnomgeving tewerkgesteld willen worden voor de regio Kempen/Limburg.

 • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • CNC bediener (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

  Type: Vaste Job

  Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

 • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: NUYTS

  Type: Vaste Job

  Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

 • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

 • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

 • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

Zoek naar antwoorden van A A GEVACO in sociale netwerken
Look for responds of A A GEVACO in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A GEVACO. Laat een reactie achter voor A A GEVACO. A A GEVACO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A GEVACO. Leave a respond for A A GEVACO. A A GEVACO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A GEVACO op de google maps. Adres en contacten A A GEVACO
Location of A A GEVACO on the google maps. Address and contacts of A A GEVACO

Andere gerelateerde bedrijven als come A A GEVACO A A GEVACO: Didier & Rosalinde | MARIELLE DETRE | CATINUS BURLET SC | Stiernon J Ets | MARIE LE DENMAT

Other related companies as A A GEVACO: Didier & Rosalinde | MARIELLE DETRE | CATINUS BURLET SC | Stiernon J Ets | MARIE LE DENMAT

A A GEVACO is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A A GEVACO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07567626953. Het bedrijf A A GEVACO bevindt zich op het adres: POSSONSDRIES 16; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 751,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Travaux de Démolition..
De hoofdactiviteit van A A GEVACO is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A GEVACO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A GEVACO, openstaande posities, locatie van A A GEVACO op de kaart.

A A GEVACO is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is A A GEVACO, company assigned to the tax number BE07567626953. The company A A GEVACO is located at the address: POSSONSDRIES 16; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 751,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Travaux de Démolition..
The main activity of A A GEVACO is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A A GEVACO is not available. You also can look at reviews of A A GEVACO, open positions, location of A A GEVACO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A GEVACO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A GEVACO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A GEVACO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A GEVACO, employees, financial statistics.