GOUDESONE

Contactgegevens GOUDESONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOUDESONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOUDESONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWPOORTSESTEENWEG 478; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59509559 (+32-59509559) 59509559 (+32-59509559)

Fax (fax): +32 (58) 548-17-98 +32 (58) 548-17-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOUDESONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOUDESONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOUDESONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOUDESONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOUDESONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOUDESONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOUDESONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOUDESONE
Products information GOUDESONE

BTW identificatienummer (tax): BE03842987060
Ondernemingsnummer: 9951110839
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 679,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Restauration de Pierres & de Fa?ades,Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Produits & Activités: Restauration,Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Services: Travaux d'Etanchéité.. Types de Machines: Echafaudages.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Constructions résidentielles spécifiques. Construction de maisons. Travaux de finition and nettoyage de b?timents

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOUDESONE
(Get full report from official database of BE for GOUDESONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOUDESONE
Addition kinds of activities for GOUDESONE

394407. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
27590400. Publicatiedruk | Publication printing
32690104. Keukenartikelen, grof aardewerk | Kitchen articles, coarse earthenware
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
35310812. Sneeuwploegen bijlagen | Snow plow attachments
35340101. Automobiele liften | Automobile elevators
36639910. Ruimte satelliet communicatie apparatuur | Space satellite communications equipment
39140103. Ecclesiastische ware, zilver | Ecclesiastical ware, silver
39530110. Tijdstempels, hand: rubber of metaal | Time stamps, hand: rubber or metal
51691003. kleurstoffen | Dyestuffs

Werken bij GOUDESONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOUDESONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOUDESONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOUDESONE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

 • PLOOIER (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf zijn we dringend op zoek naar een plooier. Je staat in voor de bediening hiervan.

 • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

 • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

 • Chauffeur C / CE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Konvert Interim Halle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

 • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

 • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

 • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van GOUDESONE in sociale netwerken
Look for responds of GOUDESONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOUDESONE. Laat een reactie achter voor GOUDESONE. GOUDESONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOUDESONE. Leave a respond for GOUDESONE. GOUDESONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOUDESONE op de google maps. Adres en contacten GOUDESONE
Location of GOUDESONE on the google maps. Address and contacts of GOUDESONE

Andere gerelateerde bedrijven als come GOUDESONE GOUDESONE: Bakkerij St-Marie | PROPLANT | THYS SCHRIJNWERKERIJ | S. SCHIETTECATTE | EUROPARTS

Other related companies as GOUDESONE: Bakkerij St-Marie | PROPLANT | THYS SCHRIJNWERKERIJ | S. SCHIETTECATTE | EUROPARTS

GOUDESONE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOUDESONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03842987060. Het bedrijf GOUDESONE bevindt zich op het adres: NIEUWPOORTSESTEENWEG 478; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 679,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Constructions résidentielles spécifiques. Construction de maisons. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Lijst met producten zijn Activités: Restauration de Pierres & de Fa?ades,Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Produits & Activités: Restauration,Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Services: Travaux d'Etanchéité.. Types de Machines: Echafaudages..
De hoofdactiviteit van GOUDESONE is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOUDESONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOUDESONE, openstaande posities, locatie van GOUDESONE op de kaart.

GOUDESONE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOUDESONE, company assigned to the tax number BE03842987060. The company GOUDESONE is located at the address: NIEUWPOORTSESTEENWEG 478; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 679,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Constructions résidentielles spécifiques. Construction de maisons. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. List of products are Activités: Restauration de Pierres & de Fa?ades,Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Produits & Activités: Restauration,Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Services: Travaux d'Etanchéité.. Types de Machines: Echafaudages..
The main activity of GOUDESONE is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GOUDESONE is not available. You also can look at reviews of GOUDESONE, open positions, location of GOUDESONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOUDESONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOUDESONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOUDESONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOUDESONE, employees, financial statistics.