FOCAN FRANCIS

Contactgegevens FOCAN FRANCIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOCAN FRANCIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOCAN FRANCIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TIGE DE BURESSE 3; 5360; HAMOIS, België

Telefoon (phone): 83612375 (+32-83612375) 83612375 (+32-83612375)

Fax (fax): +32 (63) 777-63-33 +32 (63) 777-63-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOCAN FRANCIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOCAN FRANCIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOCAN FRANCIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOCAN FRANCIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOCAN FRANCIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOCAN FRANCIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOCAN FRANCIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOCAN FRANCIS
Products information FOCAN FRANCIS

BTW identificatienummer (tax): BE02514465332
Ondernemingsnummer: 6903228759
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 102,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Constructions: Terrasses,Voies d'Accès.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels. Location de machines-outils and de matériel de bricolage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOCAN FRANCIS
(Get full report from official database of BE for FOCAN FRANCIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOCAN FRANCIS
Addition kinds of activities for FOCAN FRANCIS

26750100. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
32699901. Kunst- en siergerei, aardewerk | Art and ornamental ware, pottery
34420203. Louver ramen, metaal | Louver windows, metal
38230411. Elektrolytische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces | Electrolytic conductivity instruments, industrial process
50849912. Veiligheids uitrusting | Safety equipment
55119902. Pickups, nieuw en gebruikt | Pickups, new and used
73759901. Gegevensbasis informatie retrieval | Data base information retrieval

Werken bij FOCAN FRANCIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOCAN FRANCIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOCAN FRANCIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOCAN FRANCIS. Looking for open vacancies in other companies

 • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

 • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: t-interim Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

 • Residentieel Elektricien (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Grembergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp Brasschaat 16u/week (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Brasschaat zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 16u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

 • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: DELICAKE

  Type: Studentenjob

  Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

 • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van FOCAN FRANCIS in sociale netwerken
Look for responds of FOCAN FRANCIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOCAN FRANCIS. Laat een reactie achter voor FOCAN FRANCIS. FOCAN FRANCIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOCAN FRANCIS. Leave a respond for FOCAN FRANCIS. FOCAN FRANCIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOCAN FRANCIS op de google maps. Adres en contacten FOCAN FRANCIS
Location of FOCAN FRANCIS on the google maps. Address and contacts of FOCAN FRANCIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FOCAN FRANCIS FOCAN FRANCIS: TRAVAUX VOIRIES ET CONDUITES SA | MAISON REPOS ST.GERMAIN | HORIZON | Beauwens Brigitte | Houbie C

Other related companies as FOCAN FRANCIS: TRAVAUX VOIRIES ET CONDUITES SA | MAISON REPOS ST.GERMAIN | HORIZON | Beauwens Brigitte | Houbie C

FOCAN FRANCIS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOCAN FRANCIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02514465332. Het bedrijf FOCAN FRANCIS bevindt zich op het adres: RUE TIGE DE BURESSE 3; 5360; HAMOIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 102,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Lijst met producten zijn Constructions: Terrasses,Voies d'Accès.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van FOCAN FRANCIS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOCAN FRANCIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOCAN FRANCIS, openstaande posities, locatie van FOCAN FRANCIS op de kaart.

FOCAN FRANCIS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOCAN FRANCIS, company assigned to the tax number BE02514465332. The company FOCAN FRANCIS is located at the address: RUE TIGE DE BURESSE 3; 5360; HAMOIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 102,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. List of products are Constructions: Terrasses,Voies d'Accès.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of FOCAN FRANCIS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FOCAN FRANCIS is not available. You also can look at reviews of FOCAN FRANCIS, open positions, location of FOCAN FRANCIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOCAN FRANCIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOCAN FRANCIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOCAN FRANCIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOCAN FRANCIS, employees, financial statistics.