THIJS VINCENT

Contactgegevens THIJS VINCENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIJS VINCENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIJS VINCENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GASPELDOORNSTRAAT 7; 3650; DILSEN-STOKKEM, België

Telefoon (phone): 495368212 (+32-495368212) 495368212 (+32-495368212)

Fax (fax): +32 (13) 325-54-78 +32 (13) 325-54-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIJS VINCENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIJS VINCENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIJS VINCENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIJS VINCENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIJS VINCENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIJS VINCENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIJS VINCENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIJS VINCENT
Products information THIJS VINCENT

BTW identificatienummer (tax): BE03307952880
Ondernemingsnummer: 6256408691
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 845,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activités: Réparation de Toits,Installation & Réparation de Toits Plats,Entretien des Toitures,Pose d'Ardoises,Pose de Tuiles,Travaux d?Etanchéité. Services: Réparations,Références Disponibles,Devis Gratuit.. Types de Machines: Grues. Types de Location: Location à Court Terme.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIJS VINCENT
(Get full report from official database of BE for THIJS VINCENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIJS VINCENT
Addition kinds of activities for THIJS VINCENT

9431. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs
32990301. Architectonische beeldhouwwerken: gips, klei, papier mache, enz. | Architectural sculptures: gypsum, clay, papier mache, etc.
35310403. Bitumineuze batching planten | Bituminous batching plants
38250105. Digitale testapparatuur, elektronische en elektrische circuits | Digital test equipment, electronic and electrical circuits
39990509. Tabakspijpen, leidingen en stukken | Tobacco pipes, pipestems, and bits
50920209. Voertuigen, kinderen | Vehicles, children's
59830000. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers

Werken bij THIJS VINCENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIJS VINCENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIJS VINCENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIJS VINCENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop speelgoedwinkel 29uur per week (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een toffe, zeer goed draaiende speelgoedwinkel in Keerbergen zoeken we vanuit Actief Interim een winkelmedewerker. Momenteel, door de samenstelling van het team, gaat het over een deeltijdse opdracht van +/- 29uur / week

 • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

 • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

 • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

  Regio: AARSELE

  Bedrijf: DE STRIJKMANDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

 • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

 • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

 • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

 • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

 • Masseur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MASUMI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

 • Psycholoog (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: IMHA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig psycholoog gezocht om ons volwassenenteam te vervoegen in de groepspraktijk CPRT te Damme (nabij Brugge)

 • Leefstijlscoach How2behealthy (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van THIJS VINCENT in sociale netwerken
Look for responds of THIJS VINCENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIJS VINCENT. Laat een reactie achter voor THIJS VINCENT. THIJS VINCENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIJS VINCENT. Leave a respond for THIJS VINCENT. THIJS VINCENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIJS VINCENT op de google maps. Adres en contacten THIJS VINCENT
Location of THIJS VINCENT on the google maps. Address and contacts of THIJS VINCENT

Andere gerelateerde bedrijven als come THIJS VINCENT THIJS VINCENT: CONSULTANTS IN SPORTS NV | HAARM.RICHARD & VERONIQUE | JAN DE COSTER | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | Cottenier C

Other related companies as THIJS VINCENT: CONSULTANTS IN SPORTS NV | HAARM.RICHARD & VERONIQUE | JAN DE COSTER | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | Cottenier C

THIJS VINCENT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIJS VINCENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03307952880. Het bedrijf THIJS VINCENT bevindt zich op het adres: GASPELDOORNSTRAAT 7; 3650; DILSEN-STOKKEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 845,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Activités: Réparation de Toits,Installation & Réparation de Toits Plats,Entretien des Toitures,Pose d'Ardoises,Pose de Tuiles,Travaux d?Etanchéité. Services: Réparations,Références Disponibles,Devis Gratuit.. Types de Machines: Grues. Types de Location: Location à Court Terme..
De hoofdactiviteit van THIJS VINCENT is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIJS VINCENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIJS VINCENT, openstaande posities, locatie van THIJS VINCENT op de kaart.

THIJS VINCENT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIJS VINCENT, company assigned to the tax number BE03307952880. The company THIJS VINCENT is located at the address: GASPELDOORNSTRAAT 7; 3650; DILSEN-STOKKEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 845,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Charpentes and couvertures. List of products are Activités: Réparation de Toits,Installation & Réparation de Toits Plats,Entretien des Toitures,Pose d'Ardoises,Pose de Tuiles,Travaux d?Etanchéité. Services: Réparations,Références Disponibles,Devis Gratuit.. Types de Machines: Grues. Types de Location: Location à Court Terme..
The main activity of THIJS VINCENT is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of THIJS VINCENT is not available. You also can look at reviews of THIJS VINCENT, open positions, location of THIJS VINCENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIJS VINCENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIJS VINCENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIJS VINCENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIJS VINCENT, employees, financial statistics.