V.I.P

Contactgegevens V.I.P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.I.P: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.I.P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. KENNEDYLN 14; 9000; GAND, België

Telefoon (phone): 92510176 (+32-92510176) 92510176 (+32-92510176)

Fax (fax): +32 (14) 941-62-48 +32 (14) 941-62-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.I.P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.I.P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.I.P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.I.P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.I.P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.I.P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.I.P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.I.P
Products information V.I.P

BTW identificatienummer (tax): BE09002716064
Ondernemingsnummer: 8380615234
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Machines: Echafaudages.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.I.P
(Get full report from official database of BE for V.I.P)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.I.P
Addition kinds of activities for V.I.P

396199. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
762203. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services
807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
14299908. Onyx marmer, verpletterd en gebroken-steengroeven | Onyx marble, crushed and broken-quarrying
23959902. Haakwerk, machine-made | Crochet ware, machine-made
26559901. Ammunitie blikjes of buizen, bord gelamineerd met metalen folie | Ammunition cans or tubes, board laminated with metal foil
35529900. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec

Werken bij V.I.P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.I.P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.I.P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.I.P. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke opdracht - Productiemedewerker - Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wetteren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die beschikbaar zijn van begin november tot eind december. Je werkt in een vaste vroege of een vaste late ploeg.

 • Productie lasser | Dagdienst | Regio: Hechtel-Eksel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je zal voornamelijk instaan voor seriewerken.

 • Management Assistant (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

 • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

 • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BULDIT

  Type: Studentenjob

  Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

 • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

 • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

 • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

  Type: Vaste Job

  Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

 • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

 • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: VEROLIFT

  Type: Vaste Job

  Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van V.I.P in sociale netwerken
Look for responds of V.I.P in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.I.P. Laat een reactie achter voor V.I.P. V.I.P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.I.P. Leave a respond for V.I.P. V.I.P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.I.P op de google maps. Adres en contacten V.I.P
Location of V.I.P on the google maps. Address and contacts of V.I.P

Andere gerelateerde bedrijven als come V.I.P V.I.P: Avaert (Maroquinerie) | GISELA | EMILIUS CHRISTIAENSEN | Auto-Service Mechelen | L'EGIDE S.P.R.L.

Other related companies as V.I.P: Avaert (Maroquinerie) | GISELA | EMILIUS CHRISTIAENSEN | Auto-Service Mechelen | L'EGIDE S.P.R.L.

V.I.P is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.I.P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09002716064. Het bedrijf V.I.P bevindt zich op het adres: J. KENNEDYLN 14; 9000; GAND. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Lijst met producten zijn Types de Machines: Echafaudages..
De hoofdactiviteit van V.I.P is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.I.P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.I.P, openstaande posities, locatie van V.I.P op de kaart.

V.I.P is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.I.P, company assigned to the tax number BE09002716064. The company V.I.P is located at the address: J. KENNEDYLN 14; 9000; GAND. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. List of products are Types de Machines: Echafaudages..
The main activity of V.I.P is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of V.I.P is not available. You also can look at reviews of V.I.P, open positions, location of V.I.P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.I.P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.I.P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.I.P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.I.P, employees, financial statistics.