SEPIM

Contactgegevens SEPIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEPIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEPIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES GERFAUTS 8B7; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26621886 (+32-26621886) 26621886 (+32-26621886)

Fax (fax): +32 (87) 554-80-66 +32 (87) 554-80-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEPIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEPIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEPIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEPIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEPIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEPIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEPIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEPIM
Products information SEPIM

BTW identificatienummer (tax): BE04576049804
Ondernemingsnummer: 4045135498
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEPIM
(Get full report from official database of BE for SEPIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEPIM
Addition kinds of activities for SEPIM

357500. Computer terminals | Computer terminals
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
30210205. Schoenen, rubberen of rubberen zoolstof bovenkanten | Shoes, rubber or rubber soled fabric uppers
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
38270105. Glazen, veld of opera | Glasses, field or opera
38450102. Geautomatiseerde bloed- en lichaamsvloeistofanalysatoren, behalve laboratorium | Automated blood and body fluid analyzers, except lab
51420203. Vlees, bevroren: verpakt | Meat, frozen: packaged
56210100. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores

Werken bij SEPIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEPIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEPIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEPIM. Looking for open vacancies in other companies

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • Isolatiemonteur (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar een isolatiemonteur. Vloerisolatie (PUR).

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Aanmaken en opvolgen van bestellingen bij leveranciers uit de Far East en Europa. Administratie rond het aanvragen van stalen en opstarten van nieuwe producten en assortimenten. Opvragen van technische documenten bij leveranciers en digitaal archiveren in samenwerking met de Quality Control afdeling. Creëren of aanpassen van leveranciers- en artikelfiches. Opvolgen van de flow van nieuwe verpakkingen, item stickers en handleidingen in samenwerking met de grafische afdeling. Rapportering aan de aankoopmanager. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Gavere zijn we op zoek naar een administratief bediende (M/V) met een kritische blik, ter ondersteuning van de aankoopafdeling.  

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

Zoek naar antwoorden van SEPIM in sociale netwerken
Look for responds of SEPIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEPIM. Laat een reactie achter voor SEPIM. SEPIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEPIM. Leave a respond for SEPIM. SEPIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEPIM op de google maps. Adres en contacten SEPIM
Location of SEPIM on the google maps. Address and contacts of SEPIM

Andere gerelateerde bedrijven als come SEPIM SEPIM: Nexell International | Garage du Condroz SA | Calma | ACAD?MIE SUD BILLARD | LAURENT DIDERICH

Other related companies as SEPIM: Nexell International | Garage du Condroz SA | Calma | ACAD?MIE SUD BILLARD | LAURENT DIDERICH

SEPIM is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEPIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04576049804. Het bedrijf SEPIM bevindt zich op het adres: AVENUE DES GERFAUTS 8B7; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 305,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Lijst met producten zijn Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van SEPIM is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEPIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEPIM, openstaande posities, locatie van SEPIM op de kaart.

SEPIM is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEPIM, company assigned to the tax number BE04576049804. The company SEPIM is located at the address: AVENUE DES GERFAUTS 8B7; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 305,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. List of products are Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of SEPIM is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SEPIM is not available. You also can look at reviews of SEPIM, open positions, location of SEPIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEPIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEPIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEPIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEPIM, employees, financial statistics.