POTAIN BELGIUM

Contactgegevens POTAIN BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POTAIN BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

POTAIN BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EGIDE WALSCHAERTSSTRAAT 4; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15450101 (+32-15450101) 15450101 (+32-15450101)

Fax (fax): +32 (11) 682-35-35 +32 (11) 682-35-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POTAIN BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POTAIN BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POTAIN BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POTAIN BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POTAIN BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POTAIN BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POTAIN BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POTAIN BELGIUM
Products information POTAIN BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE01496856689
Ondernemingsnummer: 1788818359
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in POTAIN BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POTAIN BELGIUM
(Get full report from official database of BE for POTAIN BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor POTAIN BELGIUM
Addition kinds of activities for POTAIN BELGIUM

20910313. Vis, Gehakt | Fish, pickled
22310103. Smeren van wol, sybokhaar of dergelijke vezels | Serges of wool, mohair, or similar fibers
25120000. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
28219901. Moulding compounds, plastics | Molding compounds, plastics
31110200. Schoen leer | Shoe leather
32720313. Douche receptoren, beton | Shower receptors, concrete
38430116. Orthodontische apparaten | Orthodontic appliances
39310114. Muziekrollen, geperforeerd | Music rolls, perforated
75399906. Aanhangwagen reparatie | Trailer repair
96410000. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing

Werken bij POTAIN BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POTAIN BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POTAIN BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POTAIN BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Operator chemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar operator. Je staat in voor volgende taken: -Reacties opstarten, opvolgen en afwerken - -Afvullen verpakkingen - -Laden / lossen bulkwagens - -Cleanen reaktoren, installaties en productie zones - -Aanhalen grondstoffen met heftruck - -Labels printen, SAP migo's uitvoeren, cmr's printen, werkaanvragen aanmaken

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Handige winkelmedewerker - Sanitair - Familiebedrijf (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Harelbeke zijn wij op zoek naar een verkoper voor de sanitairafdeling . Samen met je collega sta je klanten met raad en daad bij. Daarnaast zal je ook regelmatig nieuwe producten aanvoeren, bv met een heftruck of elektrische transpallet. Je werkt telkens van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk krijg je dan enkele vaste vrije dagen tijdens de week (dit is bespreekbaar). Het loon voor deze functie is €11,50/u. Toon je interesse? Solliciteer dan snel met jouw cv erbij!

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp Eppegem (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Deceuninck

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van POTAIN BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of POTAIN BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor POTAIN BELGIUM. Laat een reactie achter voor POTAIN BELGIUM. POTAIN BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POTAIN BELGIUM. Leave a respond for POTAIN BELGIUM. POTAIN BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POTAIN BELGIUM op de google maps. Adres en contacten POTAIN BELGIUM
Location of POTAIN BELGIUM on the google maps. Address and contacts of POTAIN BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come POTAIN BELGIUM POTAIN BELGIUM: REIGERSTAPPERS VINDERH. | WASSALON WAGNER | Kalvin | Monique | JO?LLE DELHAXE

Other related companies as POTAIN BELGIUM: REIGERSTAPPERS VINDERH. | WASSALON WAGNER | Kalvin | Monique | JO?LLE DELHAXE

POTAIN BELGIUM is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POTAIN BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01496856689. Het bedrijf POTAIN BELGIUM bevindt zich op het adres: EGIDE WALSCHAERTSSTRAAT 4; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 120,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in POTAIN BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POTAIN BELGIUM is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POTAIN BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POTAIN BELGIUM, openstaande posities, locatie van POTAIN BELGIUM op de kaart.

POTAIN BELGIUM is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is POTAIN BELGIUM, company assigned to the tax number BE01496856689. The company POTAIN BELGIUM is located at the address: EGIDE WALSCHAERTSSTRAAT 4; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 120,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in POTAIN BELGIUM were not found.
The main activity of POTAIN BELGIUM is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of POTAIN BELGIUM is not available. You also can look at reviews of POTAIN BELGIUM, open positions, location of POTAIN BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POTAIN BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POTAIN BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POTAIN BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POTAIN BELGIUM, employees, financial statistics.