MIKAEL VAN DAMME

Contactgegevens MIKAEL VAN DAMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIKAEL VAN DAMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIKAEL VAN DAMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 89; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50814433 (+32-50814433) 50814433 (+32-50814433)

Fax (fax): +32 (84) 290-51-16 +32 (84) 290-51-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIKAEL VAN DAMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIKAEL VAN DAMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIKAEL VAN DAMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIKAEL VAN DAMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIKAEL VAN DAMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIKAEL VAN DAMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIKAEL VAN DAMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIKAEL VAN DAMME
Products information MIKAEL VAN DAMME

BTW identificatienummer (tax): BE06547271728
Ondernemingsnummer: 9849487304
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 828,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in MIKAEL VAN DAMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIKAEL VAN DAMME
(Get full report from official database of BE for MIKAEL VAN DAMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIKAEL VAN DAMME
Addition kinds of activities for MIKAEL VAN DAMME

327299. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
769923. Gereedschapshersteldiensten | Tool repair services
26790103. Papier mache artikelen, behalve kunst- en kunstgoederen | Papier mache articles, except statuary and art goods
32550304. Ladle baksteen, klei | Ladle brick, clay
32920201. Millboard, asbest | Millboard, asbestos
50130111. koppelingen | Clutches
79220104. Werkbureau: theater, radio en televisie | Employment agency: theatrical, radio, and television

Werken bij MIKAEL VAN DAMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIKAEL VAN DAMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIKAEL VAN DAMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIKAEL VAN DAMME. Looking for open vacancies in other companies

 • Montage-arbeider voor werven (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ter versterking van het team zoekt Randstad een montage-arbeider. Je staat in voor het monteren van betonnen constructies op werven. Je vertrekt vanuit Lier naar de verschillende werven. Heb je interesse? Maak dan een afspraak: de procedure bestaat uit een test op kantoor (technisch plan lezen) en een gesprek. Neem telefonisch contact op of stuur een mail met recent cv en motivatie.

 • Buiten Schrijnwerker Aluminium (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van Aluminium constructies. Wij zoeken een gemotiveerde plaatser die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. U staat in voor het plaatsen van constructies op werven van ziekenhuizen, casino's, rusthuizen, industriebouw.... U kan in team werken en kan s'morgen opstarten omstreeks 6u. U vertrekt steeds vanuit Wervik.

 • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO KOEKELARE - ICHTEGEM) (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: VZW BLINK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in de regio Veldegem - Zedelgem - Koekelare & Ichtegem. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio en die over een wagen beschikt.

 • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Jobstudent (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

 • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een diëtist(e) (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: SOTHO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

 • Logopedist(e) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ALFAMED

  Type: Zelfstandige activiteit

  de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

 • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VANGROOTLOON

  Type: Flexijob

  U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van MIKAEL VAN DAMME in sociale netwerken
Look for responds of MIKAEL VAN DAMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIKAEL VAN DAMME. Laat een reactie achter voor MIKAEL VAN DAMME. MIKAEL VAN DAMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIKAEL VAN DAMME. Leave a respond for MIKAEL VAN DAMME. MIKAEL VAN DAMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIKAEL VAN DAMME op de google maps. Adres en contacten MIKAEL VAN DAMME
Location of MIKAEL VAN DAMME on the google maps. Address and contacts of MIKAEL VAN DAMME

Andere gerelateerde bedrijven als come MIKAEL VAN DAMME MIKAEL VAN DAMME: KBR SA | Ronny | COIFFURE GERMAINE | Ascot (The) | PROVINCIAAL INSTITUUT

Other related companies as MIKAEL VAN DAMME: KBR SA | Ronny | COIFFURE GERMAINE | Ascot (The) | PROVINCIAAL INSTITUUT

MIKAEL VAN DAMME is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIKAEL VAN DAMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06547271728. Het bedrijf MIKAEL VAN DAMME bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 89; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 828,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in MIKAEL VAN DAMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIKAEL VAN DAMME is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIKAEL VAN DAMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIKAEL VAN DAMME, openstaande posities, locatie van MIKAEL VAN DAMME op de kaart.

MIKAEL VAN DAMME is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIKAEL VAN DAMME, company assigned to the tax number BE06547271728. The company MIKAEL VAN DAMME is located at the address: STATIONSSTRAAT 89; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 828,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in MIKAEL VAN DAMME were not found.
The main activity of MIKAEL VAN DAMME is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MIKAEL VAN DAMME is not available. You also can look at reviews of MIKAEL VAN DAMME, open positions, location of MIKAEL VAN DAMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIKAEL VAN DAMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIKAEL VAN DAMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIKAEL VAN DAMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIKAEL VAN DAMME, employees, financial statistics.