LOCAMACHINE

Contactgegevens LOCAMACHINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOCAMACHINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOCAMACHINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONING INDUSTRIEL 30; 7822; MESLIN L?EV?QUE, België

Telefoon (phone): 68568890 (+32-68568890) 68568890 (+32-68568890)

Fax (fax): +32 (59) 823-59-18 +32 (59) 823-59-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOCAMACHINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOCAMACHINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOCAMACHINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOCAMACHINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOCAMACHINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOCAMACHINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOCAMACHINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOCAMACHINE
Products information LOCAMACHINE

BTW identificatienummer (tax): BE02556488037
Ondernemingsnummer: 1233459472
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Pelleteuses,Echafaudages,Monte-Charges de Chantier,Fraiseuses,Grues,Compresseurs. Types de Location: Location Contractuelle.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOCAMACHINE
(Get full report from official database of BE for LOCAMACHINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOCAMACHINE
Addition kinds of activities for LOCAMACHINE

249900. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
394907. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment
30899902. Aquarium accessoires, kunststoffen | Aquarium accessories, plastics
34430504. Nucleaire reactoren, militair of industrieel | Nuclear reactors, military or industrial
36770104. Transformers voeding, elektronisch type | Transformers power supply, electronic type
96510000. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
96510101. Bankregulerende agentschap, overheid | Banking regulatory agency, government

Werken bij LOCAMACHINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOCAMACHINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOCAMACHINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOCAMACHINE. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

 • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

 • Magazijnier (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

 • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

  Regio: BEERSEL

  Bedrijf: SERVIHOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

 • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

 • Jobstudent textiel elke woensdag van 13u15 tot 16u30 (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een textielbedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een jobstudent die elke woensdagnamiddag kan werken van 13u15 tot 16u30. Je staat naast een werknemer met de nodige ervaring die je leert om tapijten te franjeren.

 • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

  Regio: KORBEEK-LO

  Bedrijf: ZELUS HENA

  Type: Studentenjob

  Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

 • HR Officer (m/v) (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: JET IMPORT

  Type: Vaste Job

  Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

 • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

 • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

 • Econocom - Database Administrator (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

Zoek naar antwoorden van LOCAMACHINE in sociale netwerken
Look for responds of LOCAMACHINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOCAMACHINE. Laat een reactie achter voor LOCAMACHINE. LOCAMACHINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOCAMACHINE. Leave a respond for LOCAMACHINE. LOCAMACHINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOCAMACHINE op de google maps. Adres en contacten LOCAMACHINE
Location of LOCAMACHINE on the google maps. Address and contacts of LOCAMACHINE

Andere gerelateerde bedrijven als come LOCAMACHINE LOCAMACHINE: Atlantol-Eco nv | IBL-DIGICON | CHRYMA | Sercu NV | Kabelwerk Eupen AG

Other related companies as LOCAMACHINE: Atlantol-Eco nv | IBL-DIGICON | CHRYMA | Sercu NV | Kabelwerk Eupen AG

LOCAMACHINE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOCAMACHINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02556488037. Het bedrijf LOCAMACHINE bevindt zich op het adres: ZONING INDUSTRIEL 30; 7822; MESLIN L?EV?QUE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 810,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Lijst met producten zijn Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Pelleteuses,Echafaudages,Monte-Charges de Chantier,Fraiseuses,Grues,Compresseurs. Types de Location: Location Contractuelle..
De hoofdactiviteit van LOCAMACHINE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOCAMACHINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOCAMACHINE, openstaande posities, locatie van LOCAMACHINE op de kaart.

LOCAMACHINE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOCAMACHINE, company assigned to the tax number BE02556488037. The company LOCAMACHINE is located at the address: ZONING INDUSTRIEL 30; 7822; MESLIN L?EV?QUE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 810,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. List of products are Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Pelleteuses,Echafaudages,Monte-Charges de Chantier,Fraiseuses,Grues,Compresseurs. Types de Location: Location Contractuelle..
The main activity of LOCAMACHINE is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOCAMACHINE is not available. You also can look at reviews of LOCAMACHINE, open positions, location of LOCAMACHINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOCAMACHINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOCAMACHINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOCAMACHINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOCAMACHINE, employees, financial statistics.