LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT

Contactgegevens LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EXCELSIORLAAN 8; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27226211 (+32-27226211) 27226211 (+32-27226211)

Fax (fax): +32 (83) 428-73-44 +32 (83) 428-73-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT
Products information LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT

BTW identificatienummer (tax): BE03471649169
Ondernemingsnummer: 6758483886
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type de Location: Leasing.

Product categorie (product category): Location de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT
(Get full report from official database of BE for LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT
Addition kinds of activities for LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT

346205. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
399301. Elektrische tekens | Electric signs
20330103. Chili saus, tomaat: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili sauce, tomato: packaged in cans, jars, etc.
28990116. Wintergroene olie | Wintergreen oil
72999911. Huisdier, thuis | Pet sitting, in-home
80520000. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities

Werken bij LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student zaterdagwerk - Bloemenzaak (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe bloemenzaak in Zedelgem zijn we op zoek naar een student die de zaterdag een centje zou bijverdienen. Je werkt op de zaterdag in onveven weken Uurrooster: 10-12 & 14-16u. Snelle opstart voorzien.

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT in sociale netwerken
Look for responds of LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT. Laat een reactie achter voor LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT. LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT. Leave a respond for LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT. LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT op de google maps. Adres en contacten LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT
Location of LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT on the google maps. Address and contacts of LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT: DAVIN | Melodie | DLB MARKETING | Daniels K | PHILIPPE DESHAYES

Other related companies as LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT: DAVIN | Melodie | DLB MARKETING | Daniels K | PHILIPPE DESHAYES

LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03471649169. Het bedrijf LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT bevindt zich op het adres: EXCELSIORLAAN 8; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 567,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location de voitures. Lijst met producten zijn Type de Location: Leasing..
De hoofdactiviteit van LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT, openstaande posities, locatie van LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT op de kaart.

LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT, company assigned to the tax number BE03471649169. The company LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT is located at the address: EXCELSIORLAAN 8; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 567,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location de voitures. List of products are Type de Location: Leasing..
The main activity of LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT is not available. You also can look at reviews of LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT, open positions, location of LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEASE PLAN FLEET MANAGEMENT, employees, financial statistics.